Užbėgdamas kalboms už akių, dainininkas publikavo jųdviejų nuotrauką ir prie jos parašė: „Kad niekam nekiltu klausimu abipusiu susitarimu mes jau ne pora. Ačiū, buvo nuostabus laikas!“

Egidijaus Dragūno įrašas "Instagram"

Po šios žinios komentaruose pasipylė sveikinimai ir užuojautos žinučių iš savo sekėjų ir bičiulių. Toks žinios paskelbimas sulaukė didelės nuostabos, nes iki šiol jiedu su Kotryna atrodė itin įsimylėję ir neretai socialiniuose tinkluose dalindavosi savo bendrų kelionių ir gyvenimo kadrais.

Anksčiau E. Dragūnas palaikė ilgalaikius santykius su atlikėja Eleonora Sebrova. Jie buvo ir susižadėję, tačiau vestuvės taip ir neįvyko. Po daugiau nei dešimtmečio jie nutrūko ir vėliau savo nesutarimus buvę mylimieji aiškinosi teisme.

Dar prieš kurį laiką viešėjęs DELFI TV studijoje E. Dragūnas taip pat pasakojo apie tuomet neseniai prasidėjusius santykius su modelius K. Kozlovaite.

Tuomet paklaustas, ar tarp jo ir Kotrynos jaučiasi metų skirtumas, Egidijus tikina, kad nesijaučia esantis senas – jam 42-eji.

„Tarp mūsų yra 19 metų skirtumas. Aš to tikrai nejaučiu. Tačiau iš pradžių man buvo kažkoks kompleksas", - prisipažino jis.

Dainininkas pasakoja, kad vis dažniau iš aplinkinių išgirsta klausimą – kada vestuvės? „Būtinai. Tikrai būtinai bus. Aš vis nerandu tos drąsos. Galvoju, Dieve, kokia ji graži. O jeigu kažkas drąsesnis už mane suskubės pirmas? Tad aš pasistengsiu paskubėti", - sakė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)