Atsiradus galimybei atlikti krūtinės didinimo operaciją, B. Navickaitė nedelsė. „Mano situacija nebuvo tokia, kad turėjau mažesnę krūtinę ir staiga užsimaniau didesnės. Galima sakyti, kad krūtinės visiškai neturėjau, todėl jokių dvejonių nebuvo ir viskas įvyko labai greitai.

Vieną dieną paskambinau, užsiregistravau konsultacijai ir kitą dieną nuvažiavau bei man atliko operaciją. Toks greitis buvo labai naudingas. Pati labai nustebau, kad viskas taip greitai sutapo ir buvo labai gerai“, – pasakojo ji.

Pasiteiravus, ar nebuvo jokių dvejonių dėl grėsmių, juolab kai dar visai neseniai apie trūkusį krūties implantą prabilo ir atlikėja Nijolė Pareigytė, Birutė buvo rami. „Daug domėjausi ir net pačio gydytojo neužverčiau klausimais. Žinau, kad gali įtrūkti po kokių 10 metų ir reikės pakeisti. Tai normalu“, – prasitarė B. Navickaitė.

Birutė Navickaitė

Apie laukiančią operaciją ji papasakojo tik seseriai bei vienos pažįstamos moters, kuri jau atliko tokią operaciją anksčiau, klausė patarimų apie pačią operaciją, gijimą po jos. Šypteldama ji sako, kad nereikėjo klausti ir jokio vyro leidimo. Kartu su žinomu politiku ir Seimo nariu Petru Gražuliu dukrelės susilaukusi moteris dabar su politiku palaiko tik draugiškus santykius ir aptaria vaikelio auginimo rūpesčius bei pati rūpinasi judviejų dukra.

„Dabar, kai jau trečia diena po operacijos, skausmas mažesnis. Tik sudėtingiau mergaitę įkelti ir iškelti iš vežimėlio, todėl vakar į darželį ėjo savo kojytėmis. Dar tokios laimingos jos nebuvau mačiusi. Labai norėjo pati eiti. Jai labai patiko pasivaikščiojimas. Planuoju į darbą grįžti kai tik mažiau skaudės“, – sakė ji.

B. Navickaitė sakė, kad pagaliau pasijautė moterimi ir sako, jog jei kažkam norisi pasikeisti, delsti tikrai nereikia. „Jei nepatinka nosis, atlėpusios ausys ar dar kas nors ir tai neduoda ramybės ilgus metus, kam save stabdyti? Reikia mylėti save jau dabar“, – įsitikinusi ji.

Tiesa, tai ne vienintelis Birutės išvaizdos pokytis pastaruoju metu. Palangiškė neseniai rožine spalva nusidažė plaukus. Ryškus įvaizdis neliko nepastebėtas ir ji sulaukė gausybės komplimentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)