„Pokyčiai jaučiasi ir išorėje, ir viduje“, – tikina pašnekovas.

„Svarsčiau dalintis tuo ar nesidalinti. Gyvenime esu gana kuklus žmogus, todėl paviešinti šią nuotrauką paskatino žmona. Pamąsčiau ir visgi įkėliau tą fotografiją“, – šypteli A. Rimiškis.

Minimoje nuotraukoje, kurią dainininkas paviešino trečiadienio vakarą, Andrius pozuoja prieš veidrodį, demonstruodamas savo raumenis. „Metai laiko, kaip aktyviau sportuoju. Smagu jaustis lengviau“, – tikino jis.

Andrius Rimiškis

Tokį kadrą paviešinęs Andrius netrukus sulaukė begalės internautų palaikymo.

„Kaip bebūtų keista, ši nuotrauka sulaukė daugiausia peržiūrų“, – nusijuokė jis.

Pasiteiravus, nuo ko viskas prasidėjo, Andrius neslepia, kad laikui bėgant jam ėmė nepatikti vaizdas, kurį matė veidrodyje.

„Vieną dieną ėmiau ir pagalvojau, kad esu dar jaunas žmogus, jog reikia save suimti į rankas ir prižiūrėti. Turėjau antsvorio, todėl ėmiau daugiau judėti, sportuoti, ėmė kristi svoris. Su laiku ėmiau jaustis tik geriau, todėl sustoti nesinorėjo. Vis norėjosi dar ir dar patobulėti“, – prisimena jis.

„Kadangi sportas man yra įdiegtas nuo vaikystės, aš ir vėl lengvai užkibau ant šio kabliuko. Traukia mane ta sporto salė“, – priduria dainininkas.

Iki aktyvesnio gyvenimo būdo A. Rimiškis svėrė 116 kilogramų, dabar jo svoris – 95 kilogramai.

„Yra dar kur tobulėti, – sako pašnekovas. – Sportuoju tik dėl savęs, nesiruošiu profesionalaus sportininko karjerai.“

Andrius neslepia, kad nesustoti šiame kelyje jam padeda iš motyvacija iš šalies.

„Aplinkinių komplimentai taip pat labai motyvuoja. Tiek salėje, tiek ir už jos ribų. Labai smagu, kai įvertinamos tavo pastangos“, – pripažįsta jis.

Dainininkas juokauja, kad užsiauginus raumenis jo kasdienybėje iškilo viena mažytė problema.

„Kadangi turiu daug koncertų – turiu daug kostiumų. Nutiko taip, kad į kai kuriuos tapo sunku įtilpti. Gerai, kad žmona siuva, tai šiek tiek lengviau. Bet čia tikrai geros problemos, nesiskundžiu“, – juokiasi pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)