Kaip G. Alijeva teigė žurnale „Žmonės“, tekėjo labai mylėdama ir tikėdama, kad šeima gali įveikti visas negandas. Tačiau galiausiai, kai gimė jaunėlis sūnus, pirmą kartą pagalvojo apie skyrybas. Žinoma moteris tikina, kad pirmiausiai skyrybos įvyksta žmogaus viduje ir tik tuomet tampa viešu faktu, kurį aptarinėja visuomenė.

„<...> Aš atsimenu momentus ir situacijas, kurie man buvo kritiniai, kai pradėjau galvoti apie skyrybas, kai verkiau ir labai skaudėjo, bet atmintis tarsi neleidžia į tas situacijas grįžti ir giliau jose kapstytis. Skauduliai tarsi užsiblokavę. Žinau tik, kad rimtai apie skyrybas pradėjau galvoti, kai antram vaikui – sūnui – metukų nebuvo. Bet paskui dar trejus ar ketverius metus visgi gyvenau šeimoje ir stengiausi tas mintis stumti tolyn. Bandai gyventi su tuo vidiniu melu ir pykstiesi pats su savimi, nes viena tavo dalis rėkia, kad yra negerai, o kita bando įteigti, kad šeima svarbiau, kad daugybę dalykų tikros šeimos įveikia <...>“, – sakė Goda.

33-ejų atlikėja bei grupių „69 danguje“ ir „YVA“ narė sakė, kad ilgą laiką tikėjusi santuoka ji galiausiai suprato, jog atėjo laikas sukti skirtingais keliais, kai suvokė, jog nori būti laiminga ir gali šią laimę susikurti pati.

Goda Alijeva

„<...> Dažnai renkiesi tylą ir ilgiau brandini sprendimus ir būdus, kaip išlaviruoti, kad būtų kuo mažiau viešumo.

Net kai mane pasiekdavo kalbos, kad aplink Rolandą sukasi kitos moterys... Patikėkite, galima labai daug atleisti savo žmogui, savo vaikų tėvui. Kartu mes pragyvenome dešimt metų. Natūralu, kad per pirmus trejus ar penkerius metus atsitinka įvairiausių krizių – ir mums jų buvo! Tačiau visas išgyvenome ir tikrai neplanavome skirtis. Mūsų santuoka jau buvo brandi. Bet... Ilgainiui atsirado kur kas didesnių ir rimtesnių bėdų nei nepagaminta vakarienė ar neišplautos grindys.

Man visko jau buvo per daug – nebepakeliama. Pradėjau galvoti, ar tikrai verta tokią didelę kainą mokėti vien už statusą „ištekėjusi“. Juk vaikai užaugs ir susikurs savo gyvenimus. O tu? Viduje liksi tuščia, lyg išdeginta, jausiesi nevisavertė ir nelaiminga, nes tiek metų dalijai meilę ir supratimą negaudama grąžos. Skyrybos yra mūsų abiejų pralaimėjimas. Tikrai nešaukiu: „Oi, kokia aš esu laiminga išsiskyrusi“, bet kito kelio tiesiog nebuvo“, – žurnale „Žmonės pasakojo dainininkė ir drabužių linijos kūrėja.

DELFI primena, kad šiuo metu buvę sutuoktiniai susitinka teisme, kur R. Alijevas yra kaltinamas neteisėtai įsilaužęs į savo buvusios sutuoktinės, merginų grupės „69 danguje" narės Godos Alijevos socialinio tinklo„Facebook" bei elektroninį pašto „Gmail" paskyras.

Po šią savaitę vykusio posėdžio paaiškėjo, kad teismo sprendimo greitai išgirsti nepavyks. Į kitą posėdį planuojama kviesti telekomunikacijų bendrovės „Tele2" atstovą, aiškintis techninius klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)