Naująjį TV sezoną atsinaujinęs projektas pradeda ne tik su naujais vedėjais, kuriais tapo Indrė Kavaliauskaitė ir Simonas Storpirštis, bet ir visiškai kitais dalyviais bei komisijos nariais.

Šiemet komisijoje išvysime radijo ir televizijos laidų vedėją Liviją Gradauskienę, atlikėją Ingą Valinskienę, režisierių Vytenį Pauliukaitį bei socialinių tinklų žvaigždę Paul de Miko.

DELFI nuotraukų galerijoje galime pamatyti ne vieną žinomą veidą. Scenoje pamatysime Fergie tapusią atlikėją Iglę Bernotaitytę, į Tina Turner įvaizdį įsikūnijusią aktorę Aleksandrą Metalnikovą, „Kristal“ muzikinės grupės narę Juliją Jegorovą-Butavičienę, kuri tapo garsiąja Lietuvos estrados dainininke Janina Miščiukaite, į „Eurovizijos“ nugalėtoja tapusios Nettos įvaizdį įsikūnijusią atlikėją Donatą Virbilaitę bei Gwen Stefani dainą atlikusią Augustę Vedrickaitę.

Projekto vyrukams taip pat teko ne ką menkesnės užduotys. Aktorius Dominykas Vaitiekūnas televizijos scenoje tapo „Muse“ lyderiu, „Pikaso“ narys Haroldas Šklėrius tapo „Bi-2“ solistu, šokėjas Tomas Legenzovas turėjo perprasti Donato Montvydo judesius, serialo „Rimti reikalai“ aktorius Tomas Rinkūnas tapo atlikėju Andriumi Mamontovu, o skandalingojo Egidijaus Dragūno vaidmuo atiteko profesionaliam aktoriui Robertui Lenartavičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)