Prekinio ženklo „Le Mirage“ kūrėja savo socialiniuose tinkluose paviešino žinutes, kuriomis savo sekėjus ragina pagarbą ugniagesiams išreikšti ne tik geru žodžiu, bet ir realiais darbais, pavyzdžiui, skiriant lėšų ekstremalios situacijos likvidatoriams.

„Aš prisidėjau, kviečiu ir jus! Tie žmonės tikrai verti ne tik pagarbos, bet ir realių premijų“, – tikino ji.

Negana to, praėjusį savaitgalį Alytuje apsilankiusi Justina neslėpė šoko ir tikino, kad situacija šioje gyvenvietėje yra sudėtinga iki šiol.

„Tai, kas vyksta mano gimtajame mieste, yra visiška katastrofa! Dar didesnė katastrofa yra valdžios abejingumas. Miestas skęsta dūmuose ir tai akivaizdu net aklam!“ – rėžė ji.

„Šeštadienį buvau Alytuje. Grįžau su beprotišku gerklės skausmu, kaip pradžioje maniau, peršalimu. Bet aš neperšalau! Skausmas buvo mano kelių minučių, praleistų lauke, padarinys.

Stiprus akių graužimas, aštrus kvapas, miestas skęstantis dūmuose – taip dabar atrodo Alytus, tapęs merdėjančiu miestu. Ir ten nei per kur nėra „viskas gerai ir normos ribose“. Atsimerkite“, – ragino J. Stambrauskaitė.

Bendraudama su DELFI pašnekovė taip pat pridūrė, kad nemaža dalis žmonių šioje situacijoje parodė savo tikrąjį veidą, kuomet norima prisidėti prie pasaulinio lygio problemų, o opios bėdos savoje šalyje tarsi pamirštamos.

„Kai dega Paryžiaus Dievo Motinos katedra, alksta Afrikos vaikai – žmonės išsijuosę aukoja. O kai dūsta Alytus – jis staiga išnyksta iš Lietuvos žemėlapio“, – apmaudo neslėpė ji ir dar kartą paragino prisidėti savo aukomis prie situacijos Alytuje.

DELFI primena, kad gaisras, kurio plotas siekia apie 3 tūkst. kvadratinių metrų, padangų perdirbimo įmonėje kilo praėjusio trečiadienio naktį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)