„Įdėjome labai daug meilės į šią dovaną“, – apdovanodamos mylimą atlikėją gėlėmis, tortu, balionais ir dizainerio Heron Preston marškinėliais, sakė abi merginos.

„Mano fanai tikrai lojaliausi. Visi kolegos ateina ir sako, kad rašo net jiems bei prašo tokių absurdiškų dalykų, bet gerąją prasme. Ir jų tikrai yra daug. Tas fanatizmas yra sugrįžęs. aš tai labai vertinu ir tik jų dėka pasijaučiu tikra roko žvaigžde“, – nustebintas sakė atlikėjas.

Atlikėjas pasakojo, kad po koncerto šias savo fanes net yra pavežęs namo savo autobiliu. Donatas tėviškai pasirūpino merginomis, kurios po vėlai pasibaigusio koncerto kartu su kitais fanais prasitarė, jog namo vyks autobusu.

Abi D. Montvydo gerbėjos išdavė, jog egzistuoja ne vienas fanų klubas, tačiau jos į tai žiūri labai nuoširdžiai ir mylimam atlikėjui linki tik geriausio. Besijaudindamos fanės išdavė, jog lankosi visuose koncertuose ir net laukia dainininko po jų, kad kaskart galėtų nusifotografuoti ir pabendrauti.

„Aš sau net neleidžiu eiti į kitų atlikėjų koncertus“, – sakė redakcijoje viešėjusi mergina.

Pokalbis su D. Montvydu apie geriausias dovanas, šeimą, didžiausias svajones ir gimtadienių šventimą - DELFI Premjera laidoje straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)