Antradienį DELFI TV studijoje gimtadienį sutinkantis atlikėjas sakė, kad šiuo metu iš tiesų neturi vadybininko ir atstovauja pats save. Tačiau jokių intrigų čia ieškoti taip pat nereikėtų, nes su Martynu Tyla taip pat palaiko draugiškus ir kolegiškus santykius.

„Mūsų santykiai su Martynu yra likę kolegiški. Labai džiaugiuosi, kad mūsų atveju kolegiškumas ir komunikacija yra likusi. Mes realiai kartu nebedirbame. Mano akimis tai labai svarbu išlaikyti ir vardan tos praeities išlaikėme gražius santykius. Neseniai vykome ir į Londoną bei viskas gražu, tačiau aš pats ir mano šeima atstovauja mane“, – sakė jis.

Donatas ir jo žmona Veronika Montvydienė taip pat sakė, jog kalbos apie tai, kad ji taps jo vadybininke yra laužtos iš piršto. Šiuo metu moteris yra dekretinėse atostogose ir augina vaikelį. Paklausta, kaip prisideda prie vyro veiklos ji nusišypsojo.

„Jis atstovauja pats save. Aš esu dekretinėse atostogose. Jei jam reikia pagalbos, aš visada jam padedu visur. Žinoma, jei reikia būti koncertuose, aš ir būnu, jei reikia užsegti marškinius, aš ir užsegu. Visada būname kartu. Dabar net logiškai mąstant negalėčiau būti kažkokia vadybininke, nes neįmanoma tai. Neturiu net stažo. Gal prezidente irgi norėčiau pasivadinti, bet deja“, – su šypsena pasakojo ji.

Tiesa, DELFI susisiekus su žinomu prodiuseriu M. Tyla, jis komentuoti bendradarbiavimą su D. Montvydu atsisakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)