„Sunku patikėti, kad jau metai, kaip esame Saulės tėvai, kaip džiaugiamės jos pasiekimais. Dukrytės pirmasis gimtadienis toks lauktas, toks pirmas, toks jaukus.

Saulutei leidome pirmąjį jos gimtadienio tortą ragauti pačiai ir buvome pasiruošę dideliems netikėtumams bei kambario tvarkymui po to, bet mažytė pakankamai tvarkingai tapšnojo gimtadienio tortą delniukais, ragavo. Taip buvo gera ją stebėti ir matyti jos nuostabą akyse ir girdėti jos juoką.

Saulės gimtadienis mums su Linu taip pat yra mūsų, kaip tėvų gimimo diena, tad sveikinome ir dėkojome vienas kitam už meilę. Mes prisiminėme mūsų pirmąją dieną gimdymo namuose, kuomet mūsų širdyse gimė dar niekad nepatirtos emocijos“, – pasakojo laiminga mama.

Paklausta, kokias dovanas mažylė gavo pirmojo gimtadienio proga, Irma sakė, jog jiedu su Linu stengiasi akcentuoti ne materialius dalykus. „Gerai pagalvoję sakome, kad mes kasdien dovanojame mūsų dukrelei pasaulį ir jo pažinimą. Žinoma, įvairiausių žaisliukų ir knygučių tikrai netrūksta, vien jau močiutės kiek jų daug padovanojo. Aš asmeniškai tirpstu nuo vaikiškų drabužėlių, todėl ir šiam gimtadieniui mažytei nupirkau kelias suknytes. Kaip ir kiekvieną dieną linkime mūsų mažylei skleistis, šviesti, būti sveikai ir laimingai ir kad ją saugotų jos angelas sargas“, – pasakojo ji.

I. Adomaitienė pasakojo, jog pirmasis Saulės gimtadienis praėjo jaukiai vaikštinėjant po miestą ir leidžiant laiką kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)