Filantropas, kelių labdaros fondų steigėjas J. Caudwellas į prašmatnų vakarą pakvietė ir jau bičiuliais tapusius verslininką Danielių Bunkų bei jo sužadėtinę Viktoriją Siegel.

„Į šį renginį stengiamės atvykti kiekvienais metais. Tai labdaros renginys, kurio metu aukojama sergantiems vaikučiams, vakar iš viso buvo paaukota įspūdinga suma – 1 mln. 100 tūkst. eurų! Kaip gera prisidėti prie šios kilnios labdaros ir būti viso to dalimi“, – DELFI kalbėjo V. Siegel.

Pašnekovė pridūrė, kad absoliučiai visos surinktos lėšos bus skirtos likimo nuskriaustiems vaikams bei jų šeimoms.

„Šio renginio tikslai labai kilnūs. Visa ši suma 100% bus skiriama vaikų gydymui, kadangi viso fondo metines administravimo išlaidas dengia pats J. Caudwellas“, – tikino ji.

Ypatingą vakarą Monake Viktorija pasipuošė modernaus dizaino suknele ir sulaukė daugybės komplimentų.

„Labai seniai nebuvau sulaukusi tiek komplimentų pasirinktai suknelei, o kartu ir man“, – sekėjams prisipažino D. Bunkaus mylimoji.

Pobūvyje taip pat dalyvavo ir žinomas verslininkas, rašytojas Duncanas Bannatyne'as su žmona Nigoria Whitehorn. Susirinkę svečiai mėgavosi ne tik rinktiniais valgiais, bet ir muzikantų pasirodymais iš viso pasaulio, pavyzdžiui, australų dainų kūrėju Peteriu Andre ir viena geriausių lietuvių dainininkių vadinama Juste Arlauskaite-Jazzu.

DELFI primena, kad J. Caudwellas nėra laikomas tipiniu milijardieriumi. Jis didžiuodamasis moka mokesčius, yra pažadėjęs didžiąją savo turto dalį skirti labdaringiems tikslams, jam kur kas labiau patinka vienos žvaigždutės svečių namai (kad tik būtų švarūs) nei penkių žvaigždučių viešbučiai: „Restorane užsisakius butelį vyno už 200 eurų, man skaudėtų širdį. Materialių daiktų aš netrokštu, nors jų ir turiu.“

J. Caudwellas apie trečdalį savo laiko skiria labdaringai veiklai. Prieš 20 metų jo įkurtas centras „Caudwell Children“ pagelbėjo dešimtims tūkstančių vaikų, o jo fonde yra surinkta ir išdalinta dešimtys milijonų svarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)