Būtent ši pora ir turėjo kartu ilsėtis Tailande, tačiau, pasukę skirtingais keliais, jie nusprendė atostogų klausimą išspręsti netradiciškai. Savo išsiskyrimą pora paaiškino paprastai – pagrindine priežastimi tapo atstumas: Reda gyvena ir dirba Kaune, o Nerijus yra įsikūręs Tenerifėje.

Kurį laiką radijo laidų vedėjos ir naktinio klubo apsaugos darbuotojo gerbėjai spėliojo, kuris iš jų skris ilsėtis ir ką pasikvies kartu. Šiandien paaiškėjo atsakymas – žaviąją damą į Tailandą lydi su ja realybės šou finale dėl nugalėtojo vardo besivaržęs Viktoras Višnevskij.

Kalbas, kad Redos širdis vėl pasiruošusi naujiems santykiams, pakurstė rugsėjo viduryje Kaune vykusi lazerinės ir estetinės dermatologijos bei plastinės chirurgijos klinikos „Amber Esthetic“ šventė, kurioje ji pirmą kartą viešai pasirodė su buvusiu varžovu, realybės šou finalo dalyviu Viktoru. Kas laimės „Salą“ – Nerijaus ir Redos ar Viktoro ir Evelinos pora, tuomet, kai buvo rodoma laida, daug lėmė publikos simpatijos.

Nei Reda, nei Viktoras tiek renginyje Kaune, tiek išskrisdami į Tailandą, savo sprendimų nekomentavo.

„Taip yra sąžininga, - teužsiminė Vilniaus oro uoste pastebėtas duetas ir juokaudamas pridūrė, - Juk turime daug ką bendro! Pavyzdžiui, mus į kelionę lydinčius lagaminus gamino ta pati italų kompanija!“.
Iš viso Puketo saloje nuo „Salos“ filmavimo pažįstama pora praleis dvi savaites.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)