Aštuoniolikmetė dainininkė J.Stone ne tik nuoširdžiai rūpinasi savo pudeliu Dusty Springfieldu, bet ir aktyviai dalyvauja įvairiose labdaros akcijose, skirtose gyvūnams pagelbėti. Nors šiųmetis dainininkės darbo grafikas buvo labai įtemptas, ji atrado laiko pasirūpinti nuo Ameriką nusiaubusių uraganų nukentėjusiais šuneliais. Po J.Stone rūpestingųjų keturkojų šeimininkų sąraše yra Ashley Olsen, auginanti iš gyvūnų prieglaudos paimtą mišrūną. Trečioji liko mopso šeimininkė, aktorė Tori Spelling.

Tokiu dėmesingumu keturkojams tikrai negalėtų pasigirti 24 metų viešbučių tinklo paveldėtoja P.Hilton. Minėtų žurnalų redaktorė Leslie Padgett pasakoja, kad iš pradžių skandalingoji blondinė pametė savo augintinį Tinkerbellą, vėliau įsigijo kitą keturkojį, tada jį iškeitė į šešką, vėliau dar į kažką. Galiausiai P.Hilton vėl buvo pastebėta su Tinkerbellu ant rankų, tačiau niekas nežino, kiek laiko jai užteks kantrybės rūpintis juo šį kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją