Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kuris laikas netyla kalbos, kad R. Arlauskienė, kuri savo tikrąjį amžių laiko paslaptyje, vis dažniau pastebima gerokai jaunesnio vaikino draugijoje. Drąsesni yra linkę teigti, kad jiedu – pora, mat vis dažniau pastebimi įvairiuose renginiuose, nors fotografams drauge pozuoti vengia. Tokias kalbas dar labiau pakurstė ir socialiniuose tinkluose paviešinti kadrai.

Praėjusią savaitę R. Arlauskienė išvyko į Barseloną. Ispanijoje moteris apsistojo prabangiame viešbutyje, kuriame vien standartinio tipo kambarys spalio mėnesį savaitei be jokių didelių patogumų gali atsieiti nuo 1400 iki 2000 eurų.

Rasa Arlauskienė

Kelione besimėgaujanti verslininkė savo socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino porą kadrų iš viešbučio teritorijos. Identiškos nuotraukos atsidūrė ir P. Daunio „Instagram“ paskyroje. Jaunas vyras nuo savo sekėjų neslėpė atostogaujantis Barselonoje, tačiau kas kelionės metu jam palaiko kompaniją, neatviravo.

DELFI susisiekė su P. Dauniu, tačiau kalbas, kad jie su Rasa gali būti pora, griežtai paneigė – jie, pasak pašnekovo, yra tik geri bičiuliai.

„Galiu pasakyti, kad drąsiai galite išvengti visokių interpretacijų, nes mes su Rasa esame tik draugai, tuo pačiu šiek tiek bendradarbiaujame, dirbame kartu, nes ji yra renginių organizatorė, o aš dainuoju. Taip nutinka, kad kartais padainuoju jos renginiuose ir viskas. Tokia ta mūsų draugystė. Daugiau nieko nėra“, – tikino jis.

Pasiteiravus, kaip taip nutiko, kad jo ir R. Arlauskienės socialiniuose tinkluose pasirodė vienodos atostogų fotografijos, Petras atsakė, jog jie tiesiog netikėtai susitiko Barselonoje.

Rasa Arlauskienė ir Petras Daunys

„Barselonoje dabar atostogauja labai daug žmonių – ir mano draugai, ir jos. Buvome net sutikę žinomą virėją Praspaliauską ten ir dar daug kitų žmonių. Mes tiesiog prasilenkėme, susitikome viešbutyje vienam gėrimui, užkąsti. Tik tai tiek. Pakurstyti, jus, žurnalistus“, – nusijuokė pašnekovas.

Kalbos apie galimus romantiškus santykius pramogų pasaulyje P. Daunio pernelyg nestebina, dainininkas sako suprantantis, kad šiame versle apkalbų neišvengsi.

„Pramogų pasaulis, todėl ir vadinamas pramogų pasauliu. Tikrai negaliu nieko patvirtinti šiuo klausimu. Tegul žmonės mus perša. Jau ir anksčiau mane piršo su kitais žmonėmis. Nuo to nepabėgsi. Toks gyvenimas, tokioje terpėje sukuosi. Smagu, kad žmonės turi apie ką pakalbėti. Kaip ir minėjau, nieko negaliu konkretaus atsakyti, nes tai tik apkalbos. Jeigu kada nors kažkas bus konkrečiau – aš esu linkęs atvirai bendrauti“, – DELFI sakė dainininkas.

Negana to, P. Daunys ir R. Arlauskienė buvo ne kartą pastebėti kartu atvykstantys ir kartu paliekantys renginius, tačiau drauge fotografuotis ant raudonojo kilimo vengė.

DELFI susisiekė ir su minima renginių organizatore, kuri taip pat patikino, kad ji ir Petras – tik bičiuliai, kuriuos retkarčiais saisto darbo reikalai. Tiesa, abiejų pašnekovų atsakymai į klausimus – kone identiški.

Petras Daunys

„Aš su Petru jau kuris laikas dirbu, todėl taip nutinka, kad daug laiko leidžiame kartu renginiuose. Samdau jį savo renginiams dainuoti ar juos vesti. Galbūt todėl ir esame dažnai matomi kartu. Tie pletkai skamba juokingai“, – kalbėjo R. Arlauskienė.

Moteris taip pat atsakė, kodėl jos ir P. Daunio socialiniuose tinkluose pasirodė vienodos kelionės nuotraukos.

„Pirmiausia, į Barseloną aš keliavau ne atostogauti, ten vykau porai dienų darbo reikalais, turėjau renginio užsakymą. Būdama ten susitikau su vienais draugais, su kitais – taip netikėtai prasilenkėme ir su Petru. Susitikome tik trumpam. Labai keista tai girdėti. Ir juokas ima, ir nemalonu. Siūlau nepasiduoti tokioms apkalboms, tad daugiau nebeturiu ką pasakyti“, – kalbėjo ji.

„Tikrai negaliu patvirtinti tokio dalyko. Tarp mūsų tik draugiški santykiai“, – DELFI pridūrė pašnekovė.

R. Arlauskienė, visai kaip ir P. Daunys, užsiminė, kad pramogų pasaulyje ji jau ne kartą buvo sulaukusi įvairiausių apkalbų. Moteris nusistebėjo, kodėl žmones taip domina kitų gyvenimai.

DELFI primena, kad R. Arlauskienė yra ištekėjusi už verslininko Raimondo Arlausko. Pora turi du vaikus.

Dainininkas P. Daunys anksčiau susitikinėjo su atlikėja Marija Grabštaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)