Šventėje, kuri vyko šeimos namuose įrengtame jaukiame kampelyje, netrūko spalvingų atributų, didžiulio vieneto iš gėlių, kuris simbolizavo gražią mažylės sukaktį, šviesių spalvų ir meškučių.

„Dekoracijos buvo „Vimūza“ dovana Frėjai. Papuoštas namų kampas ir kitaip perstumdyti svetainės baldai sukūrė tobulos šventės nuotaiką“, – pasakojo mažylės mama.

Ji taip pat sakė, kad vos dieną prieš savo gimtadienį Frėja dar tik ėjo įsikibusi į sofą, o vakare pati atėjo pas mamą į virtuvę. „Užsisvajojusi kažką pjausčiau ir tik pajaučiau, kad kažkas įsikibo į koją. Pažiūrėjau ir pamačiau Frėją. Atlošusi galvytę ji man šypsojosi“, - su šypsena prisiminė DELFI pašnekovė.

Gimtadienio rytą vienerių mažylė jau vaikščiojo po visus namus, o juokaudama Ineta sakė, jog dabar pasikeis ir jos režimas bei tvarka. Teks daiktus pakelti aukščiau ir nepalikti visko matomose vietose, nes viskas greičiau nukris ar bus tiesiog paimta.

Frėjos gimtadienyje dalyvavo mergaitės seneliai, brolis su seserimi ir Inetos sesers šeima. Visi jie svarbią datą paminėjo tik artimiausių žmonių rate.

Spalvingas šventės akimirkas fiksavo šeimos bičiule jau tapusi fotografė Akvilė Razauskienė. Ineta išduoda, jog būtent ji fotografavo jų šeimą ir anksčiau bei užfiksavo pačias tikriausias jų emocijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)