Spalio 11-osios dienos vakarą į Vilniaus senamiestyje įsikūrusį kelių aukštų, dviejų restoranų kompleksą rinkosi prabangos mylėtojai. VIP renginyje visi svečiai mėgavosi ne tik vakariene, bet ir domėjosi prabangių juvelyrinių dirbinių tendencijomis.

Tviskančio renginio nepraleido būrys verslo ir pramogų atstovų, kurie dar gerokai prieš renginį turėjo pasukti galvą, nes kvietimuose išvydo aprangos kodą – fabulous (liet. nuostabus).

Degustacinės vakarienės metu svečiams buvo patiekiami gurmaniški patiekalai iš jūros gėrybių asortimento ar aukščiausios rūšies mėsos.

Jubiliejinio vakaro metu visų dėmesys krypo ne tik į virtuvės šefų paruoštus šedevrus, bet ir į prabanga spindinčius juvelyrinius dirbinius, kuriuos pristatė patikimumą, meilę ir aistrą deimantams puoselėjantys profesionalai.

Susirinkę galėjo pirmieji Lietuvoje išvysti pagal naujausias technologijas sukurtas, autentiškas ir tvarias, brangakmeniais inkrustuotas teniso apyrankes vyrams ir moterims, kurias sukūrė Monako gemologijos institutas, už tai gavęs tris tarptautinius patentus už išradimą.

Renginio dekoravimu rūpinosi Mantas Petruškevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)