„Aš labai džiaugiuosi. Esu labai laimingas, kad bus dukra, nes jau turiu du sūnus“, – DELFI sakė pašnekovas.

Pasiteiravus, ar šis laukimo periodas jų šeimoje yra įtemptas, o gal priešingai – visiškai ramus, Liudvikas patikino, kad viskas vyksta be jokios dramos.

Žinią, kad taps mama viešai pranešė ir Medeina. Savo socialiniame tinkle ji pasidalino trumpa žinute apie ypatingą laikotarpį.

„Jau padoru pranešti viešai, kad galimai po kurio laiko būsiu jau ne tik pamotė be dramos, bet ir mama be dramos. Na, su šiek tiek dramos greičiausiai.

Viskas, dabar jau bus tik egzaltuoti motinystės post'ai ir daugiskaitiniai įvardžiai, laikykitės.

Haha, ne, panašu, kad ir toliau būsiu bjauraus beigi nenušvitusio charakterio. Bet šiuo bei tuo apie savo naujovišką būseną tikrai pasidalinsiu, gal bus įdomu.

O daugiau niekas, be to augančio drakono, nepasikeitė. Andriulis siunčia linkėjimus, sakė, girdėjo kažkur, kad vaikus auginti nėra lengva. Kažkodėl įtariu, kad dukrytė vynios šitą bestiją kaip šiltą vatą, na bet pamatysim“, – šmaikščiai brūkštelėjo būsima mama.

DELFI susisiekus su M. Andriuliene ji atskleidė, kad žinią apie nėštumą jiedu su vyru sužinojo praėjus vos dviem dienoms po vestuvių.

„Linksmas faktas. Tai tapo geriausia ir netikėta dovana. Tobulas laikas“, – tikino pašnekovė.

Medeina džiaugiasi lengvu nėštumu ir sako didelių pokyčių kasdienybėje kol kas nepastebėjusi. Na, gal vieną. „Niekas stipriai nepasikeitė tik kartais norisi keisto maisto. Pavyzdžiui, niekada anksčiau nemėgau vaisių, o dabar jų norisi“, – šyptelėjo ji.

Įdomu tai, kad nors moteris laukiasi mergaitės, ji visą laiką manė, jog jai yra lemta tapti berniukų mama. Sutikus Liudviką šis jos noras išsipildė.

DELFI primena, kad Liudvikas ir Medeina susituokė šių metų rugpjūtį Nidoje. Iš praėjusių santykių verslininkas taip pat augina du sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)