„Jau ketvirtą mėnesį leidžiu Los Andžele ir netikėtai pamačiau, kad čia atvyksta „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir vyks kasmetinė lietuvių mugė, apie kurią anksčiau nieko nežinojau.

Tai buvo be galo smagus vakaras. Kaip gera matyti, kad Los Andželo lietuviai yra tokie šviesūs žmonės. Visi lietuviai čia susirinko pasipuošę ir puikiai nusiteikę“, – įspūdžiais dalijosi ji.

Į šią mugę Radvilė atvyko kartu su mylimuoju, kuris gimęs ir augęs Los Andžele bei apie jos tėvynę žino visai nedaug. Pora dar nei karto nesilankė kartu Lietuvoje.

„Jam buvo įdomu pamatyti mano kultūrą. Tiesą sakant, mano draugui patiko ir cepelinai, ir „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. Tai mane itin nustebino, kad tokia muzika nėra tradicinė, kokios paprastai klauso amerikiečiai. Jiems dažnai būna priimtina kiek kitokia muzika“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)