Laura Vagonė: apatiniams turiu savotišką fetišą

Žinoma vestuvių planuotoja Laura Vagonė sako, jog apatiniam trikotažui turi tikrą silpnybę ir apsilankymas apatinių parduotuvėje jai gali praskaidrinti ir dieną.

„Tiesą sakant, apatiniams aš tikrai turiu savotišką fetišą ir labai mėgstu apsipirkinėti. Kai kuriuos drabužius dėviu iki susidėvėjimo, bet su apatiniais mano situacija yra kiek kitokia. Man svarbu, kad visada būtų patogu.

Laura Vagonė

Ne paslaptis, kad moterų kūnai keičiasi ir nepriklausomai nuo nėštumo ar brendimo. Man svarbu tais skirtingais etapais jaustis patogiai, todėl apatinio trikotažo man reikia daugiau ir aš jį kartais archyvuoju“, – pasakojo Laura.

Apatiniams ji sakė išleidusi ir ne vieną įspūdingą sumą, o jų pirkimas gali tapti ir puikia terapija. „Brangiausio apatinio trikotažo kainos neprisimenu, bet tikrai esu išleidusi ir įspūdingą sumą vienoje prabangioje parduotuvėje. Kita vertus, vieno pamėgto liemenėlių modelio esu surinkusi ir visas įmanomas spalvas, nes jis tiesiog man buvo patogus“, – pasakojo ji.

Daugelio pamėgtų kūno spalvos apatinių ji sakė nesirenkanti, o sau daug gražesnė yra dėvėdama juodus ar baltus apatinius. „Tokius dažniausiai ir renkuosi, nes su jais jaučiuosi patogiausiai, kaip ir su sportiniais apatiniais“, – pasakojo ji.

Ineta Stasiulytė turi vieną svarbią taisyklę

Paklausta, kiek tenka pakloti apatiniams, aktorė Ineta Stasiulytė sako, jog to niekada neskaičiavo. Tačiau ji pripažįsta, kad svarbiausi yra arčiausiai kūno esantys drabužiai.

Ineta Stasiulytė

„Man svarbiausia, kad būtų patogu ir jei tikrai patogu, svarbu, kad būtų ir gražu. Apatinius dažniausiai renkuosi pagal nuotaiką ir galiu net vilkėdama treningą rinktis neriniuotus apatinius ar būdama su vakarine suknele – sportinius. Tik neieškokite čia logikos. Visa tai tiesiog labai moteriška (juokiasi)“, – pasakojo ji.

Šypsodamasi DELFI pašnekovė sakė, kad ir jos mylimasis Deividas Meškauskas žino, jog jei šalia yra apatinio trikotažo parduotuvė, su Ineta reikia praeiti kuo greičiau. „Žino, kad tikrai kažką užsimanysiu nusipirkti“, – juokėsi Ineta.

Ji taip pat išdavė, jog visuomet kartu turi kūno spalvos apatinių komplektą, nes vykstant į fotosesiją dažnai nežino, kokius drabužius gali tekti vilktis, o tokie apatiniai drabužiai visada tinka.

Skirtingos liemenėlės pasirenkamos ir skirtingiems vaidmenims. „Pavyzdžiui, Džilda visada turi savo apatinių komplektą. Tokį senovinį apatinuką, kokį turėdavo bobutės (juokiasi). Aš į jį visko prigrūdu ir tai taip pat yra vaidmens dalis“, – juokėsi žinoma aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)