Skandalingojo atlikėjo advokatas Adomas Liutvinskas pastebėjo, kad po vieno susidūrimo su pareigūnais atlikėjui iškeltos net dvi bylos, nors tai jam nepasirodė logiška.

„Viskas buvo nufilmuota, užfiksuota. Pareigūnai panaudojo jėgą ir tai yra nufilmuota. Tačiau šiandien teisme jie nepasirodė. Protokolų tam tikrai nepakaks, o aš jiems turiu daug klausimų“, – sakė atlikėjo teisininkas A. Liutvinskas.

Advokatas taip pat pastebėjo, kad neatvyks pareigūnams neįmanoma išnagrinėti bylos, todėl teismui pateikė prašymą teismo posėdį nukelti. Jam pritarė ir E. Dragūnas, o jų prašymą teisėjas tenkino.

Pats E. Dragūnas šiandien nebuvo kalbus ir vos tik posėdis buvo nukeltas, spruko iš teismo salės.

DELFI jau rašė, kad šių metų rugsėjo 6-ąją Egidijus Dragūnas galimai pasipriešino pareigūnams, kai jį stabdant nesustojo ir spruko. Policijos pareigūnai žinomą dainininką vijosi net iki namų.

Pirminiais duomenimis, atlikėjas nesustojo stabdomas ir pasipriešino policijos pareigūnams. Kaip teigė pats E. Dragūnas, konflikto išvakarėse jis vairuotojo pažymėjimą vis dėlto atgavo, vairavimo egzaminą laikė Mažeikiuose, nes Vilniuje didelės eilės. Jį stabdančių pareigūnų jis sakė nepastebėjęs.

Dainininkas tikino, kad vairuodamas „Lamborghini" negalėjęs pastebėti pareigūnų dėl pernelyg mažo galinio automobilio lango. Pareigūnai jį pasivijo jo namo kieme. Kiek vėliau ir kilo konfliktas, kurio metu, kaip teigiama, buvo pasipriešinta. Paklaustas apie konfliktą, E. Dragūnas paaiškino: „Buvau savo kieme, mane griebė už rankų". Pasak atlikėjo, policija jį persekioja.

Vėliau E. Dragūnas su DELFI pasidalijo policijos pareigūnų galimai sužalotos rankos nuotrauka.

Egidijus Dragūnas rodo pareigūnų galimai padarytus sužalojimus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)