„Ką čia pridursi. Kosmosas čia yra. Čia yra esmė, prasmė ir visa kita“, – DELFI sakė dainininkas.

Atlikėjo mylimoji skaičiuoja jau šeštąjį nėštumo mėnesį. Naujieną, kad po savo širdimi nešioja gyvybę, Lino mylimoji pranešė jam nė neįtariant.

„Pasitikau Rūtelę su vakariene ir vynu iš kelionės, o ji sako: „Aš gal negersiu, kažkaip jaučiuosi kitaip“. Ir bam! Vyną gėriau vienas“, – juokiasi jis.

Žinią, kad jau visai netrukus taps tėvais, pora pranešė ir socialiniuose tinkluose, pasidalindami jaukia nuotrauka. Fotografijoje užfiksuotas besišypsantys Linas ir jo sužadėtinė, kuri kadre švelniai liečia savo nėščiosios pilvuką.

„Tėtis Linas, Mama Rūta“, – trumpai švelnią nuotrauką komentavo būsimi tėvai.

Po džiaugsmingu įrašu feisbuke iškart pasipylė dešimtys sveikinimų, internautai Linui ir Rūtai linkėjo ramaus laukimo bei laimės.

DELFI primena, kad pora susižadėjo praėjusių metų sausį. Tuomet tiesioginė „Lietuvos balso“ pusfinalio transliacija pateikė staigmeną – scenoje pasirodę „Žemaitukai“ savo kūrinio „Skinsiu raudoną rožę“ pabaigoje nustebino romantišku gestu. Ant vieno kelio priklaupęs dueto narys Linas tūkstančių žiūrovų akivaizdoje pasipiršo savo merginai Rūtai.

Arenoje esantys žiūrovai ėjo iš proto, o jo išrinktoji atsakė „Taip“. Tokio Lino poelgio tiesioginiame eteryje nesitikėjo niekas. „Kuri mergina nenorėtų tokioje vietoje, tokią dieną gauti žiedo iš savo mylimojo? Baisu, bet įdomu!“ – tuomet sakė jis.

Atlikėjas buvo tikras, kad tą vakarą jo išrinktoji net negalėtų pasakyti jokio kito atsakymo, nei „taip“.

„Dėl „ne“ net negalvoju, nes ne veltui ketverius su puse metų laukiau, kad įsitikinčiau, kad mes vienas kitam skirti!“ – praėjusiais metais sakė Linas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)