Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, interjero naujovės pristatymas sudomino verslininkus Ireną Marozienę, Žilviną Grigaitį, žvaigždžių namų interjero kūrėją Artūrą Čižiūną, plaukų meistrę Jurgitą Malakauskaitę, fotografę Rūtą Andre. Renginį vedė ir italų kilmės kanadiečio M. Buble dainas atliko muzikiniuose televizijos projektuose išgarsėjęs atlikėjas Petras Daunys.

Italų dizaino namuose vykusio vakarėlio metu prie didžėjaus pulto dirbo Evaldas Striaukas. Vakaro svečiai turėjo galimybę stebėti kokteilių šou, kurį atliko barmenų komanda „Mitai“.

Renginio nuotaiką kūręs P. Daunys neslėpė savo namuose svajojantis turėti barą.

„Gėrimus mėgstu ruošti rafinuotai. Baras būtų ne tik interjero puošmena, bet ir patogi vieta kurti gėrimus sau, namiškiams ir svečiams“, – mano žinomas atlikėjas ir renginių vedėjas.

Vaikinas sakė, kad jo mėgstamiausias nealkoholinis kokteilis – „Virgin mohito“.

„Mėgstu saldžius dalykus, o šis kokteilis ne tik atgaivina, kai norisi kažko šalto, bet ir puikiausiais pasitarnauja kaip savotiškas desertas. Toks būtų mano pasirinkimas prie baro“, – šypsojosi P. Daunys.

Vakaro metu P. Daunys šmaikščiai provokavo žinomą verslininkę I. Marozienę, ką ši pasirinktų įsigyti: ar naująjį barą, ar bene tiek pat kainuojantį prabangų automobilį?

„Automobilių turime pakankamai, tad rinkčiausi barą“, – sakė ištaigingą gyvenimo būdą bei rinkos naujienas mėgstanti garsi moteris.

Verslininkas Ž. Grigaitis prisipažino namuose turintis ir barą, ir vyno spintą.

„Mėgstu ruošti ir tradicinius, ir neįprastus kokteilius“, – sakė žinomas vyras. Mėgstamiausias nealkoholinis Žilvino kokteilis – „Virgin Mary“.

„Jį labai lengva ruošti: pomidorų sultys, tabasko padažas, pipirai, salierai ir ledas. Skanaus!”, – siūlė paragauti Ž. Grigaitis.

Nuolatos po pasaulį keliaujantis vyras sakė, kad italų virtuvę jis puikiai žino, stengiasi lankydamasis šioje šalyje paskanauti kuo įvairesnių patiekalų. Šeimininkauti virtuvėje Žilvinas mėgstantis, kai turi laiko ir noro, jam patinka eksperimentuoti su skirtingais produktais ir atrasti naujų skonių.

Fotomeninkė R. Andre prisipažino, pastaruoju metu itin mėgstanti eksperementuoti virtuvėje.

„Atsirado daugiau noro išbandyti kažką nauja. Tai paskatino mane domėtis ir kitų šalių virtuvėmis. Anksčiau buvau tikra itališkos virtuvės fanė. Daug keliavau po šią šalį ir susipažinau su jos skonių įvairovė. Sakoma, kad tai pati sveikiausia virtuvė pasaulyje, nes jos patiekaluose gausu alyvuogių aliejaus, pomidorų, citrinos, baziliko, jūros gerybių ir gero vyno“, – sakė R. Andre.

Pasak moters, šiandien ją labai domina ir ajurvedinė virtuvė, veganiški, vegetariški patiekalai. Tai įtakojo pakitęs jos gyvenimo būdas. Rūta tiesiog dievina vegetarišką lazaniją, ledus iš kokosų pieno ir mango, grikių kruopų kepsnelius.

„Mėgstu, kai mano namai pilni svečių, patinka juos vaišinti, drauge su jais gaminti naujus patiekalus. Ir kad tai būtų estetiška ir stilinga. Labai norėčiau turėti ir stilinga barą, kuriame gaminčiau savo firminį kokteilį iš imberų, apelsinų ir šaltalankių“, svajonėmis dalijosi R. Andre.

Renginio akimirkos:

Italų virtuvės baldų gamintojo „Valcucine“ atstovai tiesiai iš Maskvos atskrido į Vilnių, dizaino namus „IDN Home“ pristatyti didžiosios sezono dizaino naujovės – „Logica Celata“. Žinomi vilniečiai nepraleido progos įsiamžinti prie italų kūrėjų komandos sukurtos virtuvės dalies-baro, kurios fasadą puošia graikų mitologijos deivės Demetros atvaizdas.

Baldas valdomas rankų judesiais: net neprisilietus galima jį atidaryti bei uždaryti ar keisti apšvietimo spalvas.

„Celata“ italų kalba reiškia „paslėpta“, – patikslino vakaro šeimininkė Gytė Ragauskienė. – Naujų technologijų dėka virtuvės buities darbai elegantiškai paslepiami ne tik nuo svečių, bet ir nuo namiškių. „Celata“ gali būti užsakoma ne vien tik kaip baras, bet ir kaip pilnavertė virtuvė su kaitlente, kriaukle, gartraukiu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)