Nors socialiniuose tinkluose žinoma Simona ir jos vyras jau buvo susituokę civilinės metrikacijos skyriuje, jie nenustojo puoselėti minties apie ceremoniją bažnyčioje.

„Bažnytinės santuokos mes norėjome jau nuo pat pradžių, tačiau su nėščiosios pilvuku prie altoriaus eiti nesinorėjo, tad bažnytinę santuoką nutarėme atidėti po vaikų gimimo. Kadangi norėjome pakrikštyti vaikus, buvo puiki proga padaryti vieną didelę šventę“, – DELFI pasakoja trynukų mama.

Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvės / Foto: Mikita Studio

Pasiteiravus, koks jausmas juos apėmė išėjus pro bažnyčios vartus, Simona neslepia, kad dabar jos ir Mindaugo širdyse įsivyravo pilnatvė.

„Po bažnytinės santuokos jaučiame vidinę ramybę, užtikrintumą“, – pastebi ji.

Įprastai vestuvių diena neįsivaizduojama be emocijų pliūpsnio, tačiau, pasak Simonos, tądien ji jaudinosi ir už save, ir už savo vyrą.

Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvinė fotosesija / Foto: Gabrielė Švirinė

„Tą dieną buvo apėmęs nepaaiškinamas virpulys, nesinorėjo nei valgyti, nei gerti. O Mindaugas vestuvių rytą tvarkė paskutinius likusius reikalus, todėl jam nebuvo kada pagalvoti apie jaudulį“, – šypteli pašnekovė.

Nuotaka džiaugiasi, kad vestuvių planavimu rūpinosi ne tik ji, bet ir jos sutuoktinis Mindaugas.

„Mes visada viską gyvenime darome kartu. Dažniausiai aš net nedarau žingsnio nepasitarusi su juo, o jis – su manimi. Be to, tai buvo ir vaikų krikštynos, norėjosi mūsų abiejų įsitraukimo“, – pasakoja ji.

Pora vieningai nusprendė, kad juos sutuoks ir mažylius pakrikštys kunigas Algirdas Toliatas. Ginčų nekilo ir dėl šventės klausimų – tiek Simona, tiek Mindaugas norėjo, kad vestuvių dekoracijomis ir gėlėmis rūpintųsi Mantas Petruškevičius, o svečius linksmintų ir šokdintų Vaidas Baumila.

Įdomu tai, kad poros vestuvinė fotosesija vyko ne tik Vilniuje, bet ir užsienyje. Simoną maloniai nustebino jos mylimojo mintis kartu įsiamžinti ne kur kitur, o meilės mieste vadinamame Paryžiuje.

„Vis galvojome, kur galėtumėm pasidaryti fotosesija. Ši idėja kilo vyrui spontaniškai radus pigius bilietus. Taip pat patiko mintis, kad tiesiai po ceremonijos galėsime vykti į šventę“, – neslepia ji.

Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvinė fotosesija / Foto: Gabrielė Švirinė

Tiesa, kartu su jaunavedžiais kitą dieną po vestuvių lėktuvu keliavo ne tik fotografai ar filmavimo komanda, bet ir... vestuvinė suknelė, kuriai net teko pirkti atskirą bilietą.

„Kadangi suknelei buvo panaudota 18 metrų audinio, ji užėmė tikrai daug vietos, todėl reikėjo papildomos vietos. Vestuvės užsitęsė iki ankstyvo ryto, kitą dieną vos suspėjome į lėktuvą“, – prisimena Simona.

Vestuvinę suknelę nuotakai siuvo Larisa Bernotienė. Vakarinėje dalyje Simona persirengė trumpa, dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurta suknele.

Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvinė fotosesija / Foto: Gabrielė Švirinė

Praėjus šiek tiek laiko po vestuvių Simona sako, kad ta diena jiems su Mindaugu buvo tobula.

„Labai džiaugiamės rezultatu, tikrai nieko nekeistumėme“, – DELFI tikino moteris.

Netrukus po to jaunavedžiai išvyko į medaus mėnesio kelionę Kretoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)