Pirmadienį teismas nusprendė sūnaus gyvenamąją vietą priskirti jo motinai M. Šedžiuvienei. Šį nuosprendį skyrybų byloje Andrius ir Monika išgirdo už teismo ribų, todėl akis į akį jiedu nesusitiko. DELFI žiniomis, A. Šedžius šiuo metu yra išvykęs į užsienį.

Dar prieš teismo nutarimą kalbintas verslininkas tikino, kad bet koks teismo sprendimas nebus galutinis, nes arba viena, arba kita pusė planuoja apskųsti verdiktą.

„Mano nuomone, laukia dar tolimesnis procesas. Sprendimas vis tiek nebus palankus man arba Monikai, todėl jis bus skundžiamas vienos ar kitos pusės noru“, – DELFI sakė jis.

„Mūsų pagrindinis nesutarimas – vaiko gyvenamoji vieta. Jei ji bus nustatyta su Monika – aš apskųsiu teismo nuosprendį, o jei vaiko gyvenamoji vieta bus paskirta man – tokį sprendimą apskųs Monika. Tai natūralu. Dėl visų kitų dalykų mes net neturime ginčo“, – dar prieš paskelbiant verdiktą tikino verslininkas.

DELFI susisiekė ir su M. Šedžiuviene, kuri patikino, kad nuo šiol ją galima vadinti senąja pavarde. Moteris pasidžiaugė teismo sprendimu ir viliasi, kad šios instancijos durų jai varstyti nebereikės.

„Nematau priežasčių, kodėl jis turėtų apskųsti šį sprendimą. Nors žinant jį, iš jo galima tikėtis visko. Bent jau nuo šiol mane galite vadinti Kvietkute“, – tarė pašnekovė.

Praėjusiame posėdyje moteris džiaugėsi, kad byla artėja prie finišo tiesiosios. „Nebereikės čia daugiau lankytis, už poros savaičių bus priimtas galutinis sprendimas“, – po ankstesnio posėdžio sakė Monika.

Tąkart moteris taip pat nedaugžodžiavo ir paklausta, kaip sekasi bendrauti su Andriumi, kokie jų santykiai dabar ir ar pavyksta išlaikyti draugišką ryšį, ji atsakė trumpai. „Tikrąjį žmogaus veidą pažinsi tik tokiose situacijose kaip ši“, – DELFI tikino ji.

Tiek Monika, tiek Andrius visą skyrybų procesą vienareikšmiškai tvirtino, kad vaiko gerovė yra svarbiausia. Andrius anksčiau yra minėjęs, kad neskuba kurti naujų santykių, kol nepadėtas galutinis taškas šioje byloje. Tuomet jis minėjo, kad jokia kita moteris neatstos sūnui tikrosios mamos ir jei jam būtų priteista vaiko globa, šiaulietis verslininkas neatmestų galimybės persikraustyti į Vilnių, kad būtų sudarytos visos sąlygos sūnui matytis su mama.

Tuo tarpu Monika seniau suabejojo, ar Andriui tikrai rūpi sūnaus gerovė, jeigu teismo procesas taip išsitęsė. Moteris taip pat paneigė buvusio sutuoktinio žodžius, kad ji nori prisiteisti globą ir alimentus, o tada išsivežti sūnų į Airiją. Šias kalbas ji vadino vyro manipuliacijomis.

DELFI primena, kad M. ir A. Šedžių skyrybų procesas vyko už uždarų durų, todėl nėra aišku, kokie tikslūs klausimai skirtingų posėdžių metu buvo nagrinėjami.

Pora skirtingais keliais pasuko po beveik dešimtmečio buvimo kartu. 16-ika metų jaunesnė M. Šedžiuvienė ir A. Šedžius susituokė 2013-ųjų metų vasario 23-iąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)