Nepaisant to, kad pateko į nedidelę avariją ir apgadino savo automobilį, pakilios nuotaikos Mantas į kandžias Andriaus replikas atsakinėjo be jokio susierzinimo. Paklaustas, kodėl kiekvieną dieną pradeda ankstyvu įrašu „Instagram" paskyroje ir, ar taip nepasireiškia priklausomybės liga nuo socialinių tinklų, jis atrėžė, jog tai – iššūkis.

„Ne ligelė, o iššūkėlis padaryti patį pirmą „Instagram" story vos atsibudus. Šią savaitę vaikai leido su manimi, todėl esu super tėtis, keliuosi šeštą ryto, darau pusryčius, vežu į darželį, į mokyklą, tai galvoju ir „Instagram" truputį pasidemonstruoti koks geras aš", – šmaikščiai replikavo Mantas. A. Tapino paklaustas ar tik dėl to ir rūpinasi vaikais, jis sarkastiškai patvirtino, kad tikrai taip.

„Tai aišku, kad tik dėl to. Galvoji, rūpi man tie vaikai? Nelabai rūpėjo, nelabai rūpi ir nelabai rūpės. Žinau, kad žiūrit, vaikai... Žiūrėkit", – besijuokdamas sakė jis.

Paklaustas, kodėl ne koks nors kitas, o būtent „Instagram" yra pagrindinis socialinis tinklalapis, kuriuo jis naudojasi, M. Stonkus teigė, kad „Facebook" tapo daugiau tinklaraštininkams tinkama erdve.

„Kadangi nelabai rašyti moku... Lietuviškai. Tik žemaitiškai, tai gėdijuosi savo gramatikos ir nelabai ką rašau. Nebent sakinį, du", – ironizavo jis.

Pasijuokti tiek Mantas, tiek Andrius nutarė ir iš to, kad abu dar ne taip seniai išsiskyrė su antrosiomis pusėmis. M. Stonkus pasigyrė, kad keliaudamas į laidą sugalvojo naują juokelį.

„Sėdim, dainuojam, linguojam smagiai, gal išsiskyrę nebuvom visai", – dainuodamas grupės „Studija" „Dainos Draugams" eilutes juokėsi Mantas, taip primindamas, kad ir jis, ir laidos vedėjas jau kurį laiką nėra kartu su antrosiomis pusėmis.

Laidos metu neliko neprisiminta ir istorija, kai Manto paskyra tapo vagišių taikiniu. Anuomet buvo pavogta jo „Facebook" paskyra, bet tai nebuvo vienintelis dalykas, kurį padarė vagys.

„Tai ne tik nuhakino. Man to vietnamiečio draugeliai skambinėjo per „Messenger" ir rodė vidurinius pirštus. Pas juos naktis tada buvo, bet jie ten visa chebra nemiegojo. Aš nežinau, man atrodo, jie yra kažkokie nacionaliniai didvyriai jeigu nulaužia anketą europiečio, turinčio daug sekėjų. Iškart atsirado labai daug naujų draugų užklausų, priėmė jų daug ir nedavė man ramybės, kol visus užblokavau ir išbaninau. Labai nefainas dalykas", – prisimindamas istoriją pasakojo humoristas.

„Ir kas yra dar vienas nefainas dalykas, tai jis pasirašė ten tokį, angliškai labai neteisingą sakinį, kaip kokią „Twitter" citatą. Aš pats jo neturiu ir negaliu prisijungti, nes kažkas su el. paštu negerai ir niekaip negaliu nuimti tų žodžių", – nuogastąvo M. Stonkus. Jam dar nespėjus pasakyti, kas ten užrašyta, už akių užbėgo A Tapinas ir atskleidė, kad užrašas skamba taip: „Try to ask love is what heart hurt?". Ši citata vis dar yra M. Stonkaus paskyroje, kaip teigė jis pats.

Panašus nutikimas neseniai pasitaikė ir Indrei Stonkuvienei, tad čia Andrius Tapinas pasijuokė iš Manto ar tik nebus jis prisidėjęs prie buvusios žmonos paskyros vagystės. Humoristas atsakė, kad nesupranta, apie ką jie čia išvis kalba.

„Iš tikrųjų bijojau, kad gali būti sąmokslo teorijų, jog aš užsakiau nulaužti Indrės profilį, bet neturiu tiek įtakingų draugų, kad tai padaryčiau", – pusiau rimtai, pusiau sarkastiškai sakė Mantas.

Vis dar nagrinėdamas socialinių tinklų temą, Andrius pasidomėjo, kodėl nemato Manto paskyroje kosmetikos ar sveikatinimo produktų reklamų, kurios, kaip ne paslaptis, atneša papildomų pajamų.

„Vieną kartą bandžiau dantų pastą reklamuoti, bet taip pačiam nepatiko. Bet negalėjau išimti, nes paskui juk niekas daugiau dantų pastų ir nepasiūlys. Negerai kažkaip jaučiuosi. Gal kremų turiu pakankamai, gal tai ne mano žanras. Man labiau patinka reklamuoti valgomus dalykus, sportą, laisvalaikį. Kas man labai patinka, tą aš darau, o kremukai tai nežinau, ne mano", – dėstė jis.

Paklaustas, ar turi tiek pinigų, kad gali būti toks arogantiškas ir rinktis, ką reklamuoti ir ko ne, jis atsakė, kad ne iš to uždirba pagrindinius pinigus.

„Aš ne iš „Instagram" uždirbu pagrindinius pinigus. Man jis labiau saviraiškos terpė, negu pinigų kalimo", – sakė Mantas.

Laidos metu Andrius domėjosi, kaip Mantui sekasi „Discord" diskusijų platformoje. Pastarojoje egzistuoja grupė, kurioje vartotojai nuolat aptarinėja įžymybės, dalinasi gandais.

„Esu labai įsižeidęs, nes buvo grupė „Stonkai ir draugai", o dabar vadinasi „Mantai ir draugai". Norėjau, kad būtų „Stonkus ir chebra", tai kirto per ego. Buvau pasipiktinęs, bet paskui viskas nurimo ir pats tapau aktyviu naudotoju šito kanalo", – sakė Mantas.

Jis juokavo, kad įrašė programėlę ir turkui, kuris pavogė I. Stonkuvienės paskyrą ir skatino jį tai padaryti.

Komentuodamas tai, kaip vertina, kad gerbėjai bando jį paslapčia fotografuoti ir vėliau dalinasi kadrais platformoje, Mantas sakė, kad išties jaučiasi nelabai jaukiai.

„Yra toks persekiojimo jausmas. Iš tikrųjų nelabai faina, bet ir pats aš nelabai nusileidžiu. Jeigu matau, kad fotkina, numetu žvilgsnį arba parodau kūno kalba, kad netrukus jūsų telefonas gali kristi žemėn ir man vienodai, kokią tu policiją ar apsaugą kviesi. Labai nepatinka, kai bruka telefoną į veidą. Bent palauk, kol nusisuksiu, tada fotkink", – ne itin linksmomis patirtimis dalinosi jis. Mantas pasakojo, kad ir pats medžioja tuos, kurie mėgsta paslapčia jį fotografuoti, o šiaip netoleruoja, kai bando fotografuoti ir jo vaikus.

Laidos metu Andrius Tapinas pasidalino įrašu apie Mantą Stonkų „Discord" forume ir nusprendė jos pabaigoje patikrinti kokių reakcijų sulaukė.

Eksperimento rezultatai, nauji Manto Stonkaus projektai, gėdingi kadrai iš senų laidų, akistata su pačiu nemaloniausiu gyvūnu ir dar daugiau galite pamatyti „Laikykitės ten" laidoje.