Rugsėjo 14-ąją įvykusi šventė tapo puikia proga ne tik atšvęsti Lipnių šeimos laimę, bet ir pasipuošti. Verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė ir dukros Nicole mama Viktorija vestuvių šventėje išties sublizgėjo.

Puošnų stilių ypatingomis progomis mėgstanti V. Siegel ir šįkart išliko ištikima sau. Tiesa, šeštadienį ji, regis, pranoko save.

Viktorija Siegel

Viktorija vilkėjo trumpą dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtą suknelę, puoštą masyviu, kaspiną primenančiu diržu. Prie jos priderino Christian Louboutin aukštakulnius ir prekinio ženklo „Dior“ rankinę.

Negana to, prie šiuolaikiškos princesės įvaizdžio V. Siegel nepamiršo preciziškai atlikto makiažo ir banguotų plaukų šukuosenos.

„Kartais taip gera pavirsti princese“, – vieną iš nuotraukų trumpai komentavo ji.

Kruopščiai suderintas vestuvių įvaizdis nepaliko abejingų. Socialiniuose tinkluose Viktorija sulaukė begalės komplimentų.

Viktorija Siegel

„Nerealus įvaizdis!! Love it“, – brūkštelėjo žinoma makiažo specialistė Deimantė Kazėnaitė.

„Atrodai kaip karalienė iš pasakos“, – stebėjosi kita komentatorė.

„Jei būčiau nuotaka, pavydėčiau“, – linksmai į diskusiją įsitraukė kita moteris.

„Labai gražiai atrodote, suknelė jums tinka nuostabiai!“ – komplimentus žarstė dar viena internautė.

S. ir M. Lipnių vestuvių ir krikštynų ceremonija vyko Vilniaus Švč. Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje. Vėliau šventė persikėlė į „Green Hall“ restoraną, kuriame kviestinius svečius linksmino gyva grupė bei atlikėjas Vaidas Baumila.

Viktorija Siegel su šeima
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)