Sandros ir Edvardo Žutautų santuoka nutraukiama abipusiu susitarimu.

Susisiekus su pačia Sandra, ji patvirtino, kad skyrybų dokumentai išties jau pasiekę teismą. Moteris sakė, kad sprendimas buvo priimtas ganėtinai seniai ir abiejų sutuoktinių iniciatyva.

Ji pripažino, kad nors tai įvyko prieš nemažą laiko tarpą, šia tema atvirauti nesinori.

„Nors tai įvyko seniai, bet nenoriu apie tai kalbėti. Tai įvyko jau prieš metus laiko. Metus mes kartu nebegyvename“, – DELFI sakė Sandra Žutautienė.

Skyrybų fakto moteris neigti ir slėpti neketino, nes teismo procesas pasiekė finišo tiesiąją.

„Aš stengiuosi nekalbėti apie tai su visais, bet logiška, kad neneigiu to. Nėra prasmės meluoti ar dar ką. Vakar teisme buvau, o šiandien bus sprendimas ir taškai sudėti“, – teigė ji.

Poros meilės istorija galėtų priminti kino filmo scenarijų. Susipažino jie dar studijuodami, kai trečiakursė Sandra pastebėjo žavingą pirmakursį Edvardą, anksčiau rašė lrytas.lt. Dar draugystės pradžioje ji išgirdo, kad būsimas vyras – visiškai neromantiškas, tad tikėtis vakarienių žvakių šviesoje ar žiedlapiais nuklotų namų nereikėtų. Tačiau vėliau viskas kardinaliai pasikeitė.

„Laiko vienas kitam turime nedaug, bet jo atsiranda. Aš per tuos metus susigyvenau, kad mudu nesame užkietėję romantikai, ir niekada nereikalavau dėmesio. Bet nutiko taip, kad be progos dabar gaunu didžiules puokštes gėlių. Ir taip smagu. Su metais ir romantikos atsiranda. Neseniai irgi netikėtai sugalvojome skristi kur nors savaitgaliui pabūti kartu, susėdome, nusipirkome bilietus, ir jau buvo ko laukti“, – prieš keletą metų džiaugėsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)