„Viskas įvyko labai netikėtai, – paklausta, kaip sugalvojo pateikti savo kandidatūrą, atsakė Gretė. - Su šeima atostogavome Balyje, kai beskaitydama užsienio naujienų portalą pamačiau straipsnio antraštę, kurioje buvo paminėta ta didingoji frazė „Mrs Globe“ (liet. Misis Pasaulis). Nors pačio straipsnio neskaičiau, juokais pasvarsčiau, ką gi reiškia būti išrinktai gražiausia planetos moterimi ir apskritai, apie ką visa ši tema? Pagauta įkvėpimo, per dieną susiradau visą informaciją bei reikalavimus ir tik išsiaiškinusi kokio aukšto lygio šis konkursas, organizatoriams nusiunčiau anketą bei savo gyvenimo aprašymą. Noriu pabrėžti – tai toli gražu nėra vien tik išorinio grožio varžybos. Mrs Globe konkursas šiemet švenčia 22 metų sukaktį, todėl viskas yra daroma labai profesionaliai ir taikant į aukščiausius standartus. Tu privalai atitikti nemeką sąrašą reikalavimų: būti sukūrusi šeimą, demonstruoti aukštą vertybių skalę, privalai būti socialiai aktyvi, žinoma visuomenėje savo pasiekimais, karjera, apsišvietusi, nusimanyti mene bei kultūroje, žingeidi, bet visų svarbiausia – turi aiškiai ir konkrečiai argumentuoti, koks tavo tikslas dalyvaujant konkurse ir ką naudingo galėtum nuveikti tapus „Misis Pasaulis“. Tiesa sakant, organizatorių skambučio iš Los Andželo sulaukiau tik po 3 mėnesių. Kai man pranešė, jog esu oficialiai išrinkta atstovauti savo šaliai tarptautiniu mastu – nepatikėjau! Jau ir pamiršusi buvau“.

Moteris teigia, jog turi aiškią ir konkrečią žinutę pasauliui – tikrasis moters grožis slypi jos išmintyje, rašoma pranešime spaudai.

„To mane išmokė mano mama ir jos mama – mano močiutė, šios dvi moterys yra tikri išminties, tolerancijos ir pozityvumo šaltiniai. Jų elegancija, moteriškumas bei meilė gyvenimui mane labai įkvepia. Jos – mano autoritetai. Kas be ko, esu labai dėkinga savo sutuoktiniui Aleksandrui, jaučiu jo palaikymą ir artumą visuose gyvenimo siekiuose“, - sakė G. Brokienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)