Kuklioje, bet šypsenų kupinoje ceremonijoje ketvirtadienio popietę metrikacijos skyriuje dalyvavo tik jaunieji ir jų liudininkai. Pastaraisiais tapo Sauliaus brolis, taip pat krepšininkas Mindaugas Kuzminskas ir poros bičiulė.

„Norėjome įprasminti mūsų draugystę, nes kartu su Ingrida esame jau gana ilgą laiką. Mums jau ne 20-imt metų, todėl ir pasirinkome tokią kuklią ceremoniją, kurioje dalyvautume tik mes ir liudininkai. Tai minimali šventė, bet ją norėjosi paminėti“, – DELFI pasakojo S. Kuzminskas.

Saulius Kuzminskas ir Ingrida Ornovskaja

„Vestuves derinomės prie Mindaugo grafiko, laukėme, kada baigsis čempionatas. Išėjo taip, kad Mindaugas Lietuvoje dar turės porą laisvų dienų. Viskas išėjo kaip ir gerai, mūsų atžvilgiu, o rinktinės prasme, mes tikrai būtume galėję ir nukelti šią datą. Bet viskas išėjo taip, kad dabar visi esame laimingi“, – šypsojosi pats krepšiniui neabejingas Saulius.

S. Kuzminskas ir jo mylimoji Ingrida susižadėjo 2017-aisiais metais per didžiąsias metų šventes.

Žinia apie būsimas vestuves paaiškėjo tuomet, kai krepšininko mylimoji socialiniuose tinkluose pasidalino sužadėtuvių žiedu ir trumpu, bet džiaugsmingu komentaru: „Taip“.

„Kartu su Ingrida esame daugiau nei dvejus metus, todėl per šį laiką tikrai spėjome vienas kitą patikrinti. Ši diena mums labai džiugi, nuotaika puiki, o oras – kaip vasarą“, – džiaugsmo neslėpė pašnekovas.

Kol kas jaunavedžiai medaus mėnesio neplanuoja – pora tikisi, kad galbūt ateinančią vasarą jiedu savo meilę vienas kitam galės prisiekti ir prieš Dievą.

„Jei Dievas duos, kaip sakoma, galbūt kitą vasarą šį mūsų žingsnį įprasminsime ir bažnyčioje. Kol kas šiandien tai buvo tik formalumas, o norėtųsi susituokti ir prieš Dievą, kadangi su Ingrida abu esame tikintys. Mums tai svarbu“, – DELFI tikino Saulius.

Nors S. Kuzminskas 2015-aisiais paskelbė apie savo karjeros pabaigą, tačiau vyras krepšiniu gyvena iki šiol.

„Dirbu su „Ryto“ dubleriais, esu vienas iš trenerių, dabar mums prasideda sezonas, kuomet kiekvieną savaitgalį vyksta varžybos“, – pasakojo jis.

Poros vestuvių akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)