„Kai pas mus į studiją tėvai atvesdavo savo vaikus, dažnas užsimindavo, norintis spalvotų plaukų, todėl išdrįsome pasiūlyti nekenkiančius ir trumpalaikius plaukų tonavimus bei laikinas plaukų tatuiruotes mažiesiems. Pastarosios tapo tokios madingos berniukų tarpe, kad be jų kirpimas būna tiesiog neužbaigtas“, – į dvejų metų gimtadienio šventę pakvietusi Lietuvos garsenybes, džiaugėsi vaikų ir vyrų kirpimo studijos „Cut Cut“ Kaune įkūrėja bei meistrė Egidija Šatikienė.

Pasveikinti vakaro šeimininkės užsukusi aktorė bei buvusi „TV gelbėtoja“ Neringa Mažeikienė neslėpė, kad čia jos sūnus ir dukra – dažni lankytojai.

„Man patinka, kai mano vaikai visada tvarkingai nukirpti ir sušukuoti. Ypač vyresnėlis“, – pranešime spaudai sakė žinoma moteris.

Paklausta, ko ji niekada neleistų savo vaikams, Neringa buvo atvira – savo vaikams ji leidžia viską, tačiau su saiku.

„Kai pati buvau vaikas, paauglė, nesuprasdavau, kodėl tėvai man draudžia, pavyzdžiui, nusikirpti plaukus. Aš savo vaikams esu atlaidesnė, šiuolaikiškesnė. Leidžiu ir dažyti plaukus, ir kaip nors įmantriai nusikirpti. Visai neseniai Grantas buvo ir mėlynais plaukais“, – sakė TV žvaigždė.

N. Mažeikienė prisiminė ir pati vaikystėje nemažai eksperimentavusi su savo plaukais.

„Didžiausia mano užgaida buvo turėti šviesius plaukus. Tad vieną kartą pasiėmiau vandeninius dažus, atsistojau prieš veidrodį ir visą galvą nusidažiau geltonai. Pamačiau rezultatą ir išsigandau – atrodžiau tiesiog tragiškai“, – juokėsi moteris.

Išskirtinių papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė prisiminė, kad vaikystėje savavališkai buvo nusikirpusi kirpčiukus. Tačiau jos sūnus pranoko mamą.

„Gustas sugebėjo ne tik įsivelti į plaukus kramtomą gumą, bet dar ir pats ją išsikirpti. Kai pamačiau vaizdą, net prisėdau – mano vaiko galva atrodė kaip išskusta plėmais“, – juokėsi Elvyra.

Paklausta, ko niekada neleistų savo vaikams, žinoma moteris buvo lakoniška: „Gustui leidžiu eksperimentuoti ir ieškoti savo stiliaus. Nori žalių plaukų – prašau, nori nusiskusti – prašom“.

Su sužadėtine Živile Jonikaite gimtadienio šventėje apsilankęs TV bei kino prodiuseris Gediminas Juodeika prisipažino – jis labai tolerantiškas dviejų vaikų tėvas, tačiau savo sūnums niekada neleistų pirsingo bei ilgalaikių tatuiruočių.

„Aš esu gana konservatyvus tėvas, kai kalba eina apie ilgalaikį kūno bjaurojimą. O kas liečia plaukus – tai lai eksperimentuoja į valias, gi ataugs“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)