Jokia paslaptis, kad dalis susirinkusiųjų į rungtynes atvyko ne tik dėl įtemptos kovos, bet ir dėl keliskart geriausiu pasaulio futbolininku išrinkto Cristiano Ronaldo. Šis žaidėjas antradienio vakarą savo komandai pelnė net keturis iš penkių įvarčių.

Istorinio įvykio tribūnose nepraleido ir pramogų pasaulio bei politikos atstovai, tarp kurių – prezidentas Gitanas Nausėda su žmona, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, prezidentas Valdas Adamkus, dainininkas Aras Vėberis, Vilniaus miesto tarybos narys Artūras Zuokas, politikas Algirdas Butkevičius ir kt.

DELFI primena, kad nors Lietuvos futbolo rinktinė antradienio vakarą pelnė vieną istorinį įvartį, tačiau savo sąlygas tąkart diktavo Portugalijos rinktinė ir jos superžvaigždė C. Ronaldo.

Europos čempionai LFF stadione šventė užtikrintą pergalę 5:1.

Įspūdingo reginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)