„Mirštu, kaip noriu rūkyt, bet geriau mirsiu, nei surūkysiu dar nors vieną tą bjaurų daiktą. Keletas dienų be cigaretės. Jaučiuosi baisiai, bet didžiuojuosi savimi“, – feisbuke mintimis dalijosi ji.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su verslininke paaiškėjo, kad rūkyti ji pradėjo būdama dar paauglė.

„Džiaugiuosi savo sprendimu ir su kiekviena diena darosi vis lengviau. Rūkyti pradėjau dar mokyklos laikais, gal prieš 17 metų. Pamenu, bėgdavom žiemą be striukių pasislėpti už eglučių, kad galėtumėm parūkyti. Jei grįžčiau atgal tikrai tokių dalykų nekartočiau“, – sakė dukrą auginanti mama.

B. Navickaitė atsisakė ne tik rūkymo. Ji nusprendė atsisakyti ir kavos.

„Mečiau, nes rūkymas labai trukdo gyventi. Labai trukdo dirbti, net kelia mini depresiją. Ko norėti, jei rūkydama esu nuolat uždususi, pavargusi, pilku veidu ir pikta, jei negaliu parūkyt. Tiesiog pavargau ir nusprendžiau gyventi kitaip. Atsisakiau ne tik cigaretės, bet ir kavos, kurios išgerdavau tikrai daug – 4-5 puodelius namuose ir darbe. Per dieną. Buvo daugiau susierzinus ir krūtinę skaudėjo, ir visko buvo, bet ko norėti, kad nieko neskaudėtų, jei pagrindinis dienos maistas – kava ir cigaretė.

Daugiau nebenoriu tokio gyvenimo. Noriu gyventi kitaip. Metus tiesiog su kiekviena diena šviesėja akyse, pačiai sau gražėja atspindys veidrody, jaučiuosi kartkartėmis dar sunkokai, bet tikrai kur kas geriau, nei būdavo“, – atviravo ji.

Šaltinis
Temos
http://www.palangostiltas.lt/
Palangostiltas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)