Kaip rašoma pranešime spaudai, tarptautinę grožio dieną - rugsėjo 9-ąją Milita negalėjo suvaldyti džiugių emocijų, kuomet garsenybės plūdo į jos naująją grožio oazę. Šventėje apsilankė modelis Simona Starkutė, atlikėja Ingrida Martinkėnaitė, Edita Lavrinovič, Tatjana Lavrinovič, drabužių kūrėjos Rūta Mackevičiūtė ir Sandra Šernė, vestuvių planuotoja Laura Vagonė, tinklaraštininkė Simona Burbaitė, vizažistė Deimantė Kazėnaitė, atlikėjas Egidijus Dragūnas su širdies drauge Kotryna, baleto artistas Nerijus Juška su šeima, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, Neringa Zeleniūtė, Viktorija Siegel ir kt.

Kviestiniai svečiai klausėsi DJ grojamos muzikos ir saksofonisto Jono Sikorskio gyvai atliekamų kūrinių, vaišinosi užkandžiais, gėrimais ir šventiniu tortu.

Nors šypsena iš Militos veido nedingo visą vakarą, vizažistė prasitarė, kad pačiu darbymečiu rūpintis dar ir naujosios studijos įkūrimu - lengva nebuvo.

„Pamenu, kai prieš trejus metus atidariau pirmąjį grožio saloną Vilniaus senamiestyje, tuo pat metu laikiau brandos egzaminus. O visą šią vasarą neturėjau laisvų savaitgalių ir dieną pradėdavau penktą valandą ryto. Šią savaitę apskritai miegojau vos po kelias valandas... Dabar jaučiuosi taip, lyg per parą pirmyn ir atgal būčiau perskridusi Atlantą“, - nusijuokia 22-ejų mergina.

Milita pasakojo, kad prieš dvejus metus lyg ir buvo kilusi idėja plėsti verslą „Ogmios mieste“, tačiau galiausiai šią mintį paleido. Nutarė, kad sėkmingai įsivažiavusiam grožio verslui skirs kiek mažiau dėmesio ir geriau kibs į studijas universitete, daugiau koncentruosis į asmeninį gyvenimą.

„Ir - staiga pasiūlymas! Apsvarsčiau galimybę ir galiausiai nutariau imtis dar vienos grožio studijos atidarymo darbų. Stengiamės išlaikyti tą patį konceptą, kaip ir pirmojoje studijoje Smetonos gatvėje, tik dabar klientams galime pasiūlyti didesnį komfortą, renkantis lokaciją, išplėtėme ir paslaugų paketą: „Studio M by Milita Urban“ salonas dirbs ir sekmadienį. Nors interjeras - modernaus stiliaus, jaukumas dėl to nenukentėjo, todėl tikiuosi, kad kiekviena moteris čia jausis lyg namuose. Aš, kaip ir kiti grožio meistrai, dirbsime per dvi vietas, o naujieji komandos nariai labai kruopščiai atrinkti, todėl atsiduosite į tikrų profesionalų rankas - tikina M.Daikerytė. - Grožio salonus vadinu savo kūdikiais, todėl stengsiuosi dėmesį jiems paskirstyti vienodai. Tiesa, naujagimiai visada reikalauja kiek daugiau priežiūros, negu jau ūgtelėję vaikai, todėl panašu, kad kol kas mane dažniau sutiksite „Ogmios mieste“ (šypsosi).“

Renginio akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)