„Tai, kad pas mus bus ir bažnytinė santuoka niekada net nekilo klausimų. Ji mums abiem yra labai svarbi ir mes visada žinojome, kad ateis laikas ir ji tikrai bus. Mums labai svarbi priesaika prieš Dievą, palaiminimas. Pagaliau ta diena jau visai netrukus“, – džiaugsmo neslėpė pašnekovė.

Tiesa, iki tol Kristina dienas leidžia su ne ką mažiau plačia šypsena. Gera nuotaika pasirūpino ir artimiausių draugių desantas, kurios nuotakai surengė staigmenų kupiną mergvakarį. Tarp gausaus bičiulių būrio buvo ne tik kitos „mokinukės“, bet ir grupės įkūrėja Laima Lapkauskaitė.

„Mergvakaris buvo wow! Geriau net ir nebūčiau galėjusi įsivaizduoti. Kai jau jų laukiau pasiruošusi namuose, į namus įbėgo Laima su merginomis ir ėmė šaukti, kodėl aš nepasiruošusi, nes turime važiuoti į koncertą“, – prisimindama pirmąsias mergvakario akimirkas juokiasi Kristina.

„Greitai persirengiau į mūsų senus sceninius drabužius ir skubėjome laukan. Ten garsiai grojo mūsų grupės pirmosios dainos ir laukė dalis merginų. O toliau manęs laukė krūva staigmenų“, – DELFI pasakojo ji.

Kristinos draugės žino, kad ji labai bijo šokti su guma ar su parašiutu, todėl, pasinaudojant šia jos fobija, bičiulės nusprendė papokštauti.

„Užrišo man akis, vedė laiptais kažkur aukštyn, skaitė priesaiką ir rišo ant manęs trosus. Aš jau norėjau sulįsti į žemę. Drebėjo ir rankos, ir kojos, darėsi bloga, nes pagalvojau, kad mane mes su guma nuo tilto“, – jaudulio neslėpė Kristina.

Laimei, supratusi, kad tai buvo tik plano dalis, buvusi „mokinukė“ jau už kelių akimirkų galėjo atsikvėpti.

„Be viso to manęs laukė pabėgimo kambarys, kuriame tikrai buvo ką veikti, plaukimas barža, kurioje fenotipologas Giedrius Švetkauskas pasakojo mums apie mus, mūsų vyrus ir vaikus. Buvo daug juoko ir gerų emocijų. Vėliau laukė pasiruošimas ir keliavome į naktinį Vilnių. Buvo tikrai taip smagu ir linksma, kad nieko geriau ir negalėčiau įsivaizduoti“, – tikino Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)