Prieš kiek daugiau nei dvejus metus Goda ir Evaldas susipažino socialiniame tinkle „Facebook". Tuomet G. Petrauskienė dar nežinojo, kad jis yra garsus olimpietis. „Nežinojau, kad yra olimpietis ar apkeliavęs tiek šalių bei žinomas žmogus. Iš nuotraukų socialiniame tinkle supratau tik tai, kad jis yra boksininkas.

Jis buvo visiška priešingybė mano idealui. Man visuomet patiko aukšti ir tamsūs vyrai, o jis yra žemas ir šviesus. Taigi, žiūrėjau kaip į draugą, su kuriuo galima pasikalbėti ar nueiti į kiną", – atviravo Goda.

Paklausus, už ką pamilo savo vyrą, ji sako, kad svarbiu aspektu tapo tai, jog jis vienintelis pamilo jos sūnų ir rodydavo daug dėmesio bei visada mokėjo stebinti. „Mes nuo pat mūsų pažinties dienos iki šiol visada ir visur kartu. Taip po truputį pradėjau jį įsimylėti vis stipriau ir stipriau. Viskas pradėjo vykti greitai ir pirmiausiai jis pasipiršo, o tuomet sužinojome, kad laukiuosi. Tuomet vyko vestuvės ir viskas vos per dvejus metus. Nenorėjome nieko laukti. Tiesiog supratome, kad puikiai vienas kitą papildome ir jis yra mano antra puselė", – sakė ji.

Goda dar dabar prisimena, kad pirmieji jų pasimatymai buvo nedrąsūs ir nejaukūs. Abu įsmylėjėliai buvo susikaustę ir itin jaudinosi. „Visada stengiausi prieš jį gražiai atrodyti. Tuo metu jis gyveno Lietuvos olimpiniame sporto centre, o aš su vaiku gyvenau pas mamą, todėl dažniausiai kažkur važiuodavome.

Jis visada mėgo mane be tikslo nusivežti į Druskininkus, Trakus ar dar kur nors. Mes tiesiog važinėdavomės ir kalbėdavomės ir tai buvo pačios gražiausios dienos. Mano sūnus visur keliaudavo kartu. Taip ir užsimezgė jų ryšys ir tą dieną, kai mano sūnus jį pradėjo vadinti tėvu, supratau, kad jis yra mano žmogus", – neslėpdama emocijų pasakojo G. Petrauskienė.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Goda taip pat pridūrė, jog nors anksčiau jie buvo tokie nedrąsūs, dabar jie yra didelė ir stipri šeima ir nėra nieko nedrąsaus vienam prieš kitą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)