Ketvirtadienio pavakarę urna su 50-ies sulaukusios menininkės palaikais buvo pašarvota Bernardinų bažnyčios Šv. Mykolo koplyčioje, kur visi norintieji su ja galės atsisveikinti iki rugsėjo 6 dienos 12 val. Mišios bus aukojamos 11 val. toje pačioje bažnyčioje.

Vėliau J. Rekevičiūtė amžino poilsio atguls Antakalnio kapinėse esančiame menininkų kalnelyje.

Su DELFI dar neseniai kalbėdamos jos žinomos bičiulės neslėpė liūdesio ir sakė, kad J. Rekevičiūtė visuomet buvo išskirtinė asmenybė, kurią mylėjo daugelis.

DELFI primena, kad skaudžią žinią pirmasis patvirtino J. Rekevičiūtės bičiulis bei televizijos laidų vedėjas Rytis Zemkauskas. Tačiau tiksli mirties priežastis vis dar nėra žinoma.

Prieš kelerius metus kovojusi su krūties vėžiu žinoma grafikė pranešė, jog jai buvo pašalinta kairioji krūtis, tačiau po intensyvaus gydymo jai pavyko atgauti jėgas ir sugrįžti į darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)