Atlikėjos prodiuserio Lauro Lučiūno teigimu, procedūra atlikta sėkmingai ir jau po mėnesio dainininkę vėl turėtume išvysti scenoje. O kol kas jai gydytojai nurodė saugoti balso stygas ir kuo daugiau tylėti.

„Buvome išsigandę, nes vos per plauką neprireikė gerokai rimtesnės operacijos, tokiu atveju Justei būtų reikėję net pusmetį tylėti. O dabar viskas paprasčiau, balso stygoms atlikta procedūra pavyko ir po reabilitacijos jau spalį ji galės pasirodyti scenoje“, – DELFI sakė L. Lučiūnas.

Pati J. Arlauskaitė ketvirtadienį feisbuke pranešė, jog mėnesį bus pasiekiama tik trumposiomis žinutėmis, internetu ir el.paštu.

„Būsiu retai pasiekiama, bet būsiu. Ačiū, myliu ir susitiksim už mėnesio“, – rašė viena populiariausių šalies atlikėjų.

Pasak L. Lučiūno, ši kelionė pas medikus buvo planuota, todėl jie tikisi, kad Justė greitai pasveiks. Netrukus planuojamas jos koncertinis turas, todėl žadama, jog Jazzu į sceną grįš su dar didesne jėga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)