Žinią, kad netrukus taps tėvu J. Jankevičius pranešė laidos „Gero vakaro šou“ filmavimo metu. Portalui tv3.lt TV laidų vedėjas patvirtino, kad vaikelis labai laukiamas ir planuotas.

„Pirmai šeimai aš jau papasakojau, atėjo laikas papasakoti antrąjai. Tiesiog jūs esate pirmieji, kuriems aš tai sakau viešai – greitai mes su Greta papildysime Lietuvos tautiečių gretas dar vienu asmeniu. Aš būsiu tėtis!“, – savo kolegai ir žiūrovams džiaugią žinią pranešė Justinas.

Kai darbas, sako Justinas, yra vienas nesibaigiantis nuotykis, po darbo norisi grįžti į namus, kur tvarka ir ramybė, kur nebūtų chaoso. „Greta – mano ramybė, o aš taip ir suprantu gyvenimo laimę.“

DELFI primena, jog santykius pora užmezgė 2016 metais. G. Mikalauskytė - modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua. Negana to, ši gražuolė gali pasigirti net keliais titulais. 2012 metais šiaulietė pelnė „Mis Šiaulių kraštas“ karūną. Tai atvėrė jai duris į „Mis Lietuva“ konkursą, kuriame pelnė I-osios vicemis titulą.

Po konkurso Greta iškeliavo atstovauti Lietuvai „Mis Visata“ konkurse. Deja, šiuose rinkimuose lietuvei nepavyko iškovoti laurų.

Grožio konkurso titulų susižėrusi šiaulietė Greta prieš kiek laiko išbandė savo jėgas ir prieš televizijos kameras.

Jauna moteris įsiamžino serialuose „Meilė kaip mėnulis“ ir „Apie mus, Kazlauskus“.

2016 TV laidų vedėjas, komikas Justinas Jankevičius ir jo mylimoji, tituluota gražuolė bei modelis Greta Mikalauskytė raudonuoju kilimu pirmą kartą žengė kaip oficiali pora. Tuomet jie buvo bene labiausiai fotografų medžiojami įsimylėjėliai.

„Iš to jaudulio nieko neatsiminiau. Atrodė, kad atėjau į tą renginį ir grįžau namo. Man drebėjo viskas kūnas, rankos ir kojos. Tiesą sakant, ir šiandien dreba, mažai kas keičiasi. Jaudulys išlieka. Nesijaučiu savo vėžėse, bet aš esu su Justinu, tad viskas yra gerai“, – DELFI pasakojo modelis.

Jokia paslaptis, kad ji ir Justinas nėra dažni svečiai pramogų pasaulio vakarėliuose ar renginiuose, tad juos išvysti kartu – gana reta proga.

„Nesistengiame būtent kartu eiti į renginius, o kam? Mes vienas kitą matome gana dažnai. Esame labiau linkę laiką leisti dviese, nei eiti į viešumą. Toks yra mūsų pasirinkimas“, – interviu DELFI yra pasakojusi Greta.

Paklausta, kad galbūt tai ir yra judviejų tvirtų santykių paslaptis, Greta to tvirtinti neskubėjo.

„Galbūt. Bet tas sėkmės receptas kiekvienoje šeimoje yra vis kitoks. Sakoma, kad nėra namų be dūmų, o kaip su jais tu sugebi tvarkytis – čia jau vidinis reikalas“, – sakė ji.

Kalbėdama apie Justiną jo mylimoji interviu metu ne kartą paminėjo, kad jis jai yra tikras šeimos narys. „Kartu esame ne pirmą mėnesį ir ne pirmus metus, tad taip – jis man kaip šeimos narys. Tai išėjo savaime, kartu su juo minime šventes, o juk tokias progas įprastai sutinki tik su šeima“, – DELFI sakė J. Jankevičiaus širdies draugė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)