Šiandien į pirmą klasę kartu savo sūnų Atą palydėjo prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida. Šeimos vienturtis pradėjo lankyti Vilniaus Šolomo Aleichemo ORT gimnaziją.

Dar neseniai duodama interviu DELFI Vaida pasakojo, jog sūnus labai nekantravo, kada galės pradėti lankyti mokyklą. Berniukas jau moka skaičiuoti ir skaityti, todėl mokslo metams pasiruošta atsakingai.

„Sūnus nori eiti į mokyklą. Kadangi jam labai patinka krepšinis, visų reikmenų norėjo su krepšinio atributika. Ima pavyzdį iš tėvų, nori būti krepšininku arba dirbti televizijoje (šypsosi). Kol kas jis labai entuziastingai nusiteikęs ir tikiuosi, kad tas entuziazmas nepraeis ir vėliau.

Žinoma, jis gali kiek susilpnėti paauglystės laikotarpiu, nes tuo metu žmogaus gyvenime atsiranda daug naujų veiklų, darbų ir ta mokykla šiek tiek trukdo. Tačiau labai svarbu vaikui įskiepyti meilę mokslui. Jau dabar jis supranta, kad be mokslų toli nenukeliaus. Mane to mokė mano tėvai, todėl ir aš to mokau sūnų",– kalbėjo V. Skaisgirė.

Atlikėjas Saulius Prūsaitis kartu su žmona ir dizainere Agne Kuzmickaite į mokyklą išlydėjo savo dukrelę Leonardą. Mokinukė mielai pozavo fotografams kartu su tėveliais.

Kol S. Prūsaitis laikė dukros mokytojams skirtas gėles, Leonarda nedrąsiai glaudėsi prie mamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)