Teismas bylą atvertė tik iš trečio karto. R. Alijevą teisme gina advokatas. G. Alijeva pareiškė, kad advokatas jai nereikalingas.

Posėdžio pradžioje R. Alijevas ir jo gynėjas paprašė grąžinti bylą prokurorui dėl esą neteisingai surašyto kaltinamojo akto. Toks prašymas buvo atmestas. Pagarsinus kaltinamąjį aktą R. Alijevas pareiškė, kad savo kaltės nepripažįsta.

„Po įvykio iš karto paskambinau buvusiam vyrui, tačiau jis paneigė, kad tai padarė. Jis pasakė, kad nesikreipti į jokiais klausimais, jei tai nesusiję su vaikais. Aš parašiau jam žinutę, kad grąžintų prisijungimus, tačiau jokios reakcijos nebuvo. Todėl beliko kreiptis į institucijas“, - teigė G. Alijeva.

Goda taip pat atskleidė, kad buvo išdaužytas jos naujo automobilio stiklas. Dainininkė teigė, kad apie naują pirkinį žinojo tik jos vyras, tačiau jokių priemonių tuomet Goda nesiėmė.

Beje, dainininkė atskleidė, kad teismą netrukus pasieks ir dar vienas ieškinys. Šį kartą dėl vaikų išlaikymo.

„Kartais atrodo, kad santykiuose trūksta advekvatumo. Aš manau, kad bus dar viena byla dėl vaikų išlaikymo. Dabar dviem vaikams buvęs vyras skiria 300 Eur per mėnesį“, - kalbėjo Goda.

Po G. Alijevos apklausos R. Alijevo advokatas paprašė, kad teisme būtų apklausti du liudininkai. Šis prašymas buvo patenkintas – kitame teismo posėdyje bus apklausti informacinių technologijų specialistai.

Kitas teismo posėdis numatytas rugsėjo 19-ąją.

Vyrui pareikšti įtarimai neteisėtai prisijungus prie kito asmens informacinės sistemos. Už tokį neteisėtą elgesį baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Susekti tai, kad G. Alijevos privačiais duomenimis galėjo naudotis būtent jos buvęs sutuoktinis esą pavyko nustačius gyvenamąją vietą.

Alijeva: įrodymai remia prie sienos

Prieš teismo posėdį G. Alijeva teigė, kad nusikalstamą veiką pastebėjo greitai.

Aš esu aktyvi socialiniuose tinkluose, todėl veiką pastebėjau labai greitai. Aš savo buvusio vyro neįtariau, tiesiog kreipiausi į institucijas. Man padėjo atkurti visas socialines erdves. Numaniau, kad tai galėjo padaryti mano buvęs sutuoktinis, tačiau jokių kaltinimų nereiškiau. Vėliau, kai vyko tyrimas, visi įrodymai nuvedė link jo. Man tai nėra malonu“, - teigė G. Alijeva.

Dainininkė taip pat nesiryžo spėti, kodėl buvęs vyras galėjo taip pasielgti.

„Man nėra malonu apie kalbėti. Manau, kad sužaidė emocijos. Manau, tiesiog nepagalvojo apie galimas pasekmes. Aš į tai nenumojau ranka, nes tai yra visiškai privati erdvė. Galų gale tai įvairiausios sutartys, sąskaitos. Melo kojos trumpos ir viskas išaiškėjo “, - kalbėjo Goda.

G. Alijeva taip pat neskubėjo atsakyti, ar sutiktų taikytis su buvusiu vyru, jei jis savo kaltę pripažintų.

„Pasekmės jau yra. Aš pykčio nelaikau ir tikrai nenoriu, kad jis sėstų į kalėjimą. Bet kokiu atveju, jis mano vaikų tėtis. Žiūrėsime, kaip čia bus“, - teigė G. Alijeva.

DELFI primena, kad nuo praėjusių metų liepos 20-osios oficialiai su krepšininku R. Alijevu išsiskyrusi merginų grupės „69 danguje” narė 2018-ųjų metų rugpjūčio mėnesį išgyveno nemalonią situaciją, kuomet buvo pavogti jos socialinio tinklo „Facebook“ ir elektroninio pašto „Gmail“ prisijungimai.

Godos ir Rolando Alijevų santuoka truko devynerius metus. Teismas juodu išskyrė abipusiu sutarimu. Pora augina dvi atžalas.

Alijevas: gerbiu Godą

Po teismo posėdžio Rolandas kelis kartus pakartojo, kad nieko nežino apie įsilaužimą į buvusios žmonos privačią erdvę.

„Žinau tiek, kad gavau kvietimą į teismą. Atėjau ir išsakiau viską, ką žinau. O žinau tiek, kad nieko nepadariau. Gerbiu Lietuvos teisėsaugą ir tikiu, kad visai tai bus išaiškinta“, - kalbėjo Rolandas.

R. Alijevas nesileido į bylos detales, bet žadėjo daugiau informacijos atskleisti, kai byla bus baigta nagrinėti.

„Bet kokiu atveju aš gerbiu savi buvusią žmoną, nes ji yra mano dviejų vaikų motina. Pagarba yra tikrai didelė. Nesileisiu į santykių detales, nes tai man atrodo nėra gražu“, - teigė Rolandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)