Tiesa, laiminga pora rengs ir dar vienas vestuves su draugais, tačiau šią dieną visą savo dėmesį norėjo skirti tik artimiausiems žmonėms. „Šventė vyko Vaidos tėvų sodyboje Panemunėje. Labai norėjome tokią dieną skirti visą dėmesį tik tėvams ir turėti atskirą šventę. Tiesiog gera pabendrauti prie bendro stalo, nes kai vyksta didelė šventė, dažnai nėra ir didelio ryšio tarp svečių. Juk artimuosius matome ir taip retai“, – su šypsena pasakojo I. Krupavičius.

Jau kitą savaitę su draugais Krupavičiai švęs savo meilės šventę Nidoje. Čia vyks trankus vakarėlis festivalio „Burning Man“ tema.

Paklaustas, ką labiausiai vertina ir kas sužavėjo sutikus mylimą moterį, Ignas atsakė, kad tai savybės, kurios jam gyvenime yra itin svarbios. „Vertinu tuos žmones, kurie supranta ko nori gyvenimas iš mūsų ir ko mes norime iš jo. Juk ir pats gyvenimas yra sudėtingas, bet labai svarbu tai, kad iškylančias problemas gali greitai spręsti, o dar vienas būdas yra to nesureikšminti bei turėti draugą ir partnerį, į kurį tu gali atsiremti. Vaida tikrai yra geriausias mano draugas“, – pasakojo žinomas vyras.

Vaidą mielai priėmė ir I. Krupavičiaus sūnus. Pašnekovas net juokavo, jog vaikas raktą į Vaidos širdį rado net anksčiau už jį patį. „Jau dabar matau, kad jų draugystė yra tokia tvirta, kokia tvirta gali būti tarp vaiko ir suaugusio žmogaus. Vaikui svarbiausia yra dėmesys, meilė bei sukurtas saugumo jausmas. Matau dar vieną puikią draugystę, kuri tikrai yra be jokio atlygio, jokio sąlyginio noro kažką gauti. Vieni kitiems labai daug duodame ir tai svarbu“.

Po vestuvių Neringoje naujos šeimos laukia medaus mėnesio kelionė į Karibų jūroje esančią Prancūzijos salą Martiniką. Anot jo, ši kelionė buvo suplanuota net anksčiau už pačias vestuves. „Čia daugiausiai uraganų pasitaiko rugsėjį. Kelionių gide rašoma, jog jei vykstame rugsėjį, tai patariama tiesiog išsinuomoti visam mėnesiui namą ir rašyti knygas. Gali taip būti, kad tiesiog sėdėsime ir rašysime knygas bei džiaugsimės vienas kitu“.

Vestuvių ceremonijos akimirkas galite išvysti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)