„Palaipsniui, kokius porą metų man šviesino plaukus ir kirpo tamsius galiukus, nes turint omenyje tai, kad mano plaukai visada dažyti, kadangi yra žili, tai reikėjo saugoti juos ir nušviesinti palaipsniui. Jokie ypatingi sprendimai už to neslypi“, – DELFI teigė aktorė.

„Na, ir žinote, tam tikrame amžiuje visos mes tampame blondinėmis. Visos pašviesėjame, o kadangi žilos būti nenorime, bet plaukus reikia dažyti dažnai ir, asmeniškai, mano plaukai auga labai greitai, todėl vargas su jais“, – sakė ji.

Aktorė taip pat šmaikštaudama prisipažino, kad vargiai prisimena savo tikrąją plaukų spalvą, bet tvirtina, jog kiek pamena, visuomet buvo tamsi šatenė. Reguliariai plaukus dažyti aktorė pradėjo nuo trisdešimties.

„Tos tikrosios plaukų spalvos jau nebeliko“, – juokaudama pridūrė ji.

Larisos Kalpokaitės išvaizdos pokyčiai

„Be to, pokyčius lėmė ir nauji vaidmenys. Vienas jau užbaigtas seriale „Blogos mergaitės dienoraštis“. Ten aš dar buvau daugmaž tamsiaplaukė. O dabar filmuojuosi visai kitame seriale, „Svotai“. Bet spalvą keičiau ir dėl savęs, man smagu pasikeisti“, – tvirtino ji.

„Na, o jeigu reikėtų, aš galėčiau ir žaliai nusidažyti, jei tik teatras leistų“, – nuotaikingai pokalbį užbaigė aktorė.

Prieš keletą metų L. Kalpokaitė gerbėjus nustebino ir pasikeitusiomis kūno formomis. Puikią nuotaiką spinduliuojanti aktorė vėliau neslėpė – ištirpę kilogramai pamažu sugrįžo, visa laimė, ne visi ir juolab – ne su kaupu!

„Svoris šiek tiek sugrįžo, bet tai nutiko dėl savaime suprantamų priežasčių. Pradėjau valgyti tokių produktų, kurių niekada gyvenime nemėgau. Pavyzdžiui, niekada nevalgydavau saldaus jogurto, bet, štai, atėjo laikotarpis, kai gerą mėnesį ar du negalėjau ramiai praeiti pro juos parduotuvėse. Organizmas reikalavo – ir viskas!

Po to prasidėjo šokolado metas. Anksčiau galėjo panosėje gulėti ir nė nepažiūrėdavau. O dabar, būdavo, nusiperku didelį šokoladinį tortą ir kasdien sušveičiu po gabaliuką. Nors puikiai suprantu, kad tai nėra sveika ar normalu. Dėl šių priežasčių svoris sugrįžo, bet normos ribose, nes vis dar laikausi sveikos mitybos principų. Negeriu alkoholio, vartoju mažai kavos – nedarau tų dalykų, kurių mano amžiuje daryti nevalia“, – DELFI prieš keletą metų pasakojo moteris.

Garsi aktorė sakė klausanti savo organizmo poreikių – ji nevalgo kiaulienos, jautienos ir žvėrienos. Ją ėmė dirginti specifinis jų kvapas.

„Pagaminau šaltieną iš elnienos – paragavau, tarytum skanu, juk elniena – puiki mėsa, na, bet tas poskonis... Vyras viską suvalgys“, – juokėsi L. Kalpokaitė ir pridūrė, kad sutuoktinis dėl jos mitybos taisyklių tikrai nestresuoja, mat žmona jam pagamina viską, ko geidžia širdis.

Tad kokiais sveikos gyvensenos principais L. Kalpokaitė vadovavosi?

„Atsisakiau įprastų miltų, naudoju tik pilno grūdo ir tai labai retai. Žinote, keista, bet kai atsisakiau alkoholio – patraukė ant saldumynų. Organizmui, matyt, vis vien reikia kažkokią nuodėmę padaryti“, – 2018 metų gruodį juokėsi L. Kalpokaitė.

Dar vienas geras įprotis, kurį išsiugdė L. Kalpokaitė – retas keptuvės naudojimas. Jos aktorei prireikia nebent maistui patroškinti. Larisa mieliau renkasi orkaitę – joje ir maistas iškepa skanesnis, ir aliejaus sunaudojama mažiau. Aktorė taip pat stengiasi valgyti daug daržovių.

Larisos Kalpokaitės išvaizdos pokyčius galite pamatyti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)