Socialiniame instagramo tinkle moteris įdėjo vyro bei judviejų vaikelio nuotrauką bei parašė, jog atėjo laikas pasukti skirtingais keliais.

Moteris tvirtino, kad nors ir nebebus kartu su savo sūnaus Leono tėčiu, jie visuomet išliks šeima. Vaikui šiuo metu yra ketveri metai.

Agnės antroji pusė, Mantas Volkus, vengia viešumo, todėl nuotraukose juos pamatyi kartu galima buvo retai.

Pora susipažino prieš kiek daugiau nei penkerius metus Nidoje. Tąkart pamatę vienas kitą, jie tikina pajutę meilę iš pirmo žvilgsnio. Pora susituokė vos po trijų mėnesių draugystės.

„Mes – suaugę žmonės, mums nereikėjo pasitikrini, ar neišsiskirsime. Galiu pasakyti, kad jeigu neturėtumėm vaiko, mes jau seniai būtumėm išsiskyrę, todėl, kad abu esame sunkaus charakterio, aš seniai būčiau trenkusi durimis, o gal ne aš, tikriausiai Mantas būtų trenkęs durimis pirmas. Vaikas mus labiausiai laiko kartu, todėl mes stengiamės nerodyti savo ambicijų, nes ambicijos griauna šeimą“, – anksčiau DELFI yra sakiusi Agnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (487)