Nuo pat trečiadienio popietės su šviesaus atminimo aktoriumi laidojimo namuose „Nutrūkusi styga" atsisveikina jo kolegos, bičiuliai ir artimieji.

Pareikšti užuojautą aktoriaus artimiesiems ir pagerbti velionį atėjo žinomi teatro ir kino pasaulio atstovai Jokūbas Bareikis, Jonė Dambrauskaitė, Vidas Petkevičius, Gediminas Girdvainis ir kt.

Dar vakar DELFI pasakodami apie savo šviesaus atminimo kolegą ir bičiulį aktoriai sakė, jog jis visuomet buvo itin šviesus ir pozityvus žmogus. Tačiau didelį sukrėtimą R. Karvelis patyrė mirus mylimam sūnui ir dailininkui Nagliui Karveliui.

Jau rytoj jis bus laidojamas Antakalnio kapinėse esančiame Menininkų kalnelyje.

Nuo 1965 m. jis buvo Jaunimo teatro aktoriumi Vilniuje, prieš tai vaidino Klaipėdos dramos teatre, dar anksčiau – tuometinio Kapsuko dramos teatre. Jis yra sukūręs vaidmenis filmuose „Jausmai", „Nebūsiu gangsteris, brangioji", „Sveika, Irena" ir daugelyje kitų. Televizijos žiūrovams jis buvo gerai pažįstamas iš serialo „Giminės". 2012 m.R. Karvelis buvo apdovanotas Auksiniu scenos kryžiumi už viso gyvenimo nuopelnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)