Trečiadienį posėdis buvo vėl atidėtas – šį kartą to paprašė R. Alijevo advokatas dėl užimtumo kitose bylose.

DELFI primena, kad nei Goda, nei Rolandas nepasirodė ir pirmajame numatytame teismo posėdyje paėjusią savaitę. 

Vyrui pareikšti įtarimai neteisėtai prisijungus prie kito asmens informacinės sistemos. Už tokį neteisėtą elgesį baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų. Kadangi teisme Rolandas nepasirodė, posėdis nukeltas į kitą savaitę.

DELFI pavyko išsiaiškinti, kad R. Alijevas minimoje byloje savo kaltės nepripažįsta. Susekti tai, kad G. Alijevos privačiais duomenimis naudojosi būtent jos buvęs sutuoktinis esą pavyko nustačius nusikaltėlio gyvenamąją vietą.


Po skyrybų – dar vienas smūgis

DELFI primena, kad nuo praėjusių metų liepos 20-osios oficialiai su krepšininku R. Alijevu išsiskyrusi merginų grupės „69 danguje” narė 2018-ųjų metų rugpjūčio mėnesį išgyveno nemalonią situaciją, kuomet buvo pavogti jos socialinio tinklo „Facebook“ ir elektroninio pašto „Gmail“ prisijungimai.

„Jaučiuosi labai blogai, nes tai yra mano asmeninė erdvė, laiškai, nuotraukos, bendravimas su žmonėmis. Kai kurios žinutės yra labai asmeniškos. Galų gale, mes esame moterys, tad tikrai mėgstame ir paatvirauti, ir patarti viena kitai, todėl tai tikrai yra šlykštu, nes tu jautiesi pažeistas“, – praėjusiais metais DELFI pasakojo dainininkė.

Tuomet socialinėje erdvėje pasirodė spėlionių, kad taip neva galėjo pasielgti jos buvęs vyras R. Alijevas, tačiau Goda kaltinti jo neskubėjo. Nepaisant to, ji tikino, kad taip pasielgti galėjo tik artimas žmogus.

„Aš nenoriu šia tema plėstis. Negaliu kaltinti, o savų įtarimų turiu visokių. Vis tiek kažkaip išsiaiškinsime, kas tai padarė, o tada bus tikrai įdomu“, – teigė dainininkė.

„Vienintelis būdas, per kurį tai buvo galima padaryti yra mano vaikų telefonai. Žinoma, nesu tuo tikra ir negaliu dar nieko kaltinti, tad tiesiog laukiu tolimesnės informacijos. Tikiuosi, kad bent „Facebook“ atgausiu, o dėl el. pašto kol kas turiu mažai vilties, bet bandysim“, – pasakojo G. Alijeva.

DELFI dėl šios situacijos praėjusiais metais susisiekė ir su krepšininku bei verslininku R. Alijevu, kuris pripažino žinąs šį faktą, tačiau savo kaltę neigė.

„Taip, teko tai girdėti, parašė man jos draugės, iškarto mane kaltino, bet sakiau, kad aš niekuo dėtas. Tikrai nesu niekuo prie to prisidėjęs, man to nereikia, esu uždaręs duris ir dabar man svarbiausia yra vaikai, o ne jos gyvenimas“, – sakė buvęs G. Alijevos vyras.

Paklaustas, kokias emocijas jam kelia socialinėje erdvėje atsiradę kaltinimai, kad neva pavogti privačius duomenis galėjo būtent jis, Rolandas tikino stengiantis į tai tiesiog nekreipti dėmesio.

„Turiu savus darbus, stengiuosi nereaguoti į tai, kas ką sako socialinėje erdvėje. Aš savo pagarbą parodau, todėl į tai nesikišu. O kaip žmonės savo nuomonę išreiškia, čia jau manęs nelabai liečia gyvenime“, – anksčiau DELFI teigė jis.

Godos ir Rolando Alijevų santuoka truko devynerius metus. Teismas juodu išskyrė abipusiu sutarimu. Pora augina dvi atžalas.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)