Lietuvė filmavosi kaip kviestinė viešnia televizijos CBS kuriamo serialo sezono finale, rašoma pranešime spaudai.

Los Angeles gyvenanti ir filmuose vaidinanti Simona apie projektą ilgai negalėjo kalbėti dėl su CBS televzija pasirašytų giežtų kontraktų.

Lietuvė prasitarė, jog ji ir viena iš serialo aktorių papuolė į bėdą dar filmavimo metu, kai kovo mėnesį Instagrame paviešino vaizdų iš filmavimo aikštelės. Serialo gerbėjai netrukus pradėjo nuotraukomis dalintis fanų puslapiuose. S. Milinytė juokėsi, kad nežinodama serialo eigos, nes jo pati nežiūri, netyčia išdavė slaptas serialo detales. Taip anksčiau laiko paaiškėjo, kurie iš dingusių serialo veikėjų grįš į finalinį epizodą.

„Tikrai nemaniau, kad pasidalinta nuotrauka gali sukelti tiek kalbų. Kadangi pati šio serialo nežiūriu, mažai žinojau apie veikėjus. Tiek aš, tiek keli kiti aktoriai papuolėm į bėdą, nes pasidalinome keletu nuotraukų. Tačiau šįkart CBS prodiuseriai mums atleido. Abi su Catherine (Bell) turėjome ištrinti nuotraukas iš socialinių tinklų ir laukti, kol serija išvys dienos šviesą. Tas laukimas yra tikrai labai kankinantis. Labai norėjau pasidalinti šio filmavimo akimirkomis. Darbas su CBS buvo tikrai nepamirštama patirtis!“ – juokėsi Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)