Šią liūdną žinią DELFI patvirtino Lietuvos teatro sąjungos pirmininkas Ramutis Rimeikis. Informacija apie atsisveikinimą su velioniu bus paskelbta vėliau.

Aktoriui buvo 86 metai. Nuo 1965 m. jis buvo Jaunimo teatro aktoriumi Vilniuje, prieš tai vaidino Klaipėdos dramos teatre, dar anksčiau - tuometinio Kapsuko dramos teatre.

Jis yra sukūręs vaidmenis filmuose „Jausmai“, „Nebūsiu gangsteris, brangioji“, „Sveika, Irena“ ir daugelyje kitų. Televizijos žiūrovams jis buvo gerai pažįstamas iš serialo „Giminės“.

2012 m. jis buvo apdovanotas Auksiniu scenos kryžiumi už viso gyvenimo nuopelnus.

Velionis bus pašarvotas laidojimų namuose "Nutrūkusi styga". Lankymas rugpjūčio 21 d., trečiadienį, nuo 15 val. Ketvirtadienį 9 val. bus aukojamos mišios Šv. Kazimiero bažnyčioje, karstas išnešamas ketvirtadienį 14 val., laidojimas Antakalnio kapinėse, Menininkų kalnelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)