Kukli vestuvių ceremonija sostinėje vainikavo poros ketverių metų draugystę. Imantas savo mylimosios Miglės rankos paprašė prieš dvejus metus.

„Ji neturėjo šansų atsisakyti, nes buvome ant uolų šalia vandenyno“, – dar prieš ceremoniją apie sužadėtuves juokavo jaunikis.

„Neturėjau kaip atsisakyti, nes turėjau balso stygų uždegimą“, – savo mylimajam su šypsena pridūrė nuotaka.

Miglė išdavė, kad lemtingo klausimo iš Imanto tuomet kelionėje net nesitikėjo – įtarti, kad laukia kažkas ypatingo buvo galima tik pastebėjus, kaip stipriai jaudinasi jos mylimasis.

„Aš jaudinausi? Na, turėjau didelę dėžutę su žiedu, todėl labai baiminausi, kad ji jos nepastebėtų“, – paaiškino fotografas.

Santuokų rūmuose pora surengė kuklią ceremoniją, kiek didesnę šventę Botanikos sode jiedu planuoja rytoj, per Žolinę.

„Sugalvojome, kad šventę darysime iš dviejų dalių. Ši diena skirta formalumams su šeima ir draugais, o rytoj bus šventė, kurią planavome apie pusę metų. Rytoj, matyt, bus daugiau jaudulio, nes ryt sakysime vienas kitam pasižadėjimus, bus kiti procesai ir visa kita“, – DELFI kalbėjo I. Selenis.

Savo vestuvėms Žolinę pora pasirinko ne šiaip sau, jaunavedžiai tikina, kad jiems tai tapo prasminga ir simbolių kupina diena.

„Žolinė apskritai yra šeimos susibūrimo šventė, todėl ir savo vestuves mes darome tik pačių artimiausių žmonių rate. Taip pat tai puikus laikas ir dėl to, kad šiuo metu yra pilnatis, o ji reiškia visumą, pilnatvę. Mano mama labai domisi simboliniais dalykais, tai net ir ji sakė, kad tai – puiki diena“, – šyptelėjo jaunikis.

„Norime jaukios ir gražios šventės, tikimės, kad ji tokia ir bus. Vestuvės mūsų gyvenime atėjo natūraliai, todėl, tikėtina, kad mūsų gyvenime dėl to didelio lūžio nebus. Esame gana ilgą laiką kartu ir atrodo, kad viskas su laiku yra tik geriau“, – pridūrė Miglė.

Jaunavedžiai medaus mėnesį planuoja praleisti Italijoje prie Komo ežero, todėl ir vestuvių dieną jiedu pasipuošė, kaip jie patys sako, itališku stiliumi.

Lemtingą dieną poros liudininkais tapo grupės „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius su ilgamete širdies drauge, papuošalų kūrėja Deimante Litvinaite.

„Kartu su Imantu ir Migle esame pažįstami gana neilgai, apie trejus metus, tačiau labai lengvai ir greitai susibendravome, kadangi esame kaimynai. Abu turime juodus katinus, kuriuos, reikalui esant, paliekame vieni pas kitus, kai reikia kažkur išvažiuoti“, – su šypsena savo ryšį su jaunaisiais pasakojo V. Valiukevičius.

Pasiteiravus, ko šia ypatinga proga jis palinkėtų jaunavedžiams, pašnekovas kiek pagalvojęs atsakė: „Aš jiems linkėčiau vidinės ramybės atskirai ir bendrai, kai supranti, ko tu nori, kada tu jautiesi viduje ramiai, kai nekyla klausimų, ar tu gyveni taip, kaip iš tiesų nori, tada viskas gerai ir klojasi“, – tikino jis.

Žolinės dvasia persmelktos vestuvių akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)