Interneto svetainės "FilmThreat.com" sudaryto "2005 metų labiausiai nevykusių Holivudo žmonių penkiasdešimtuko" (Frigid 50: The Coldest People In Hollywood 2005) pirmoje vietoje T.Cruise'as minimas dėl savo santykių su K.Holmes, kuriuos apgaubė audringas žiniasklaidos susidomėjimas, ir viešų pasisakymų apie scientologų religiją.

"Praėjusią vasarą didelio pasisekimo sulaukusį Steveno Spielbergo filmą ("Pasaulių karas" (War of The Worlds)) užtemdė viešai demonstruota Tomo ir Katie Holmes meilė, o jo svaičiojimai apie scientologiją galiausiai baigėsi viešu žodžių karu su aktore Brookie Shields, kurią per televizijos šou "Access Hollywood" jis sukritikavo už tai, kad ši geria (antidepresantus) "Paxil" bei norėdama atsikratyti depresijos po gimdymo lanko psichoterapijos užsiėmimus", - teigia interneto svetainė.

Nuo T.Cruise'o ne ką atsilieka K.Holmes - už "blankų Rachel Dawes vaidmenį filme "Betmenas: pradžia" (Batman Begins)" jai skirta antroji vieta.

Trečioje vietoje liko filmo "Piko valanda" (Rush Hour) režisierius Brettas Ratneris, dažnai mėgstantis kalbėti apie save trečiuoju asmeniu.

Ketvirtoji vieta atiteko iš problemų neišbrendančiam "Juodojo vanago žūtis" (Black Hawk Down) aktoriui Tomui Sizemore'ui, kuris pastaraisiais metais dažnai turėjo reikalų su teismais ir nusifilmavo sekso juostoje.

Penketuką užbaigia iš Lotynų Amerikos kilusi gražuolė Jennifer Lopez, kuri, pasak "FilmThreat.com", vaidmeniu filme "Anyta monstras" (Monster-in-law) įrodė neturinti komikės talento".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją