Daugiau nei 10 tūkst. sekėjų feisbuke turinčiai D. Meiželytei atsakyti į kiekvieno žmogaus sveikinimą užima nemažai laiko.

„Jau išsiunčiau kokius 600 širdelių. Ir dar ne viskas. Iki vakaro dar reikės ties tuo padirbėti“, – juokiasi pašnekovė.

„Anksčiau su gimtadieniais viskas būdavo daug paprasčiau. Turi savo nedidelį draugų ratą, visiems išsiunti SMS su kvietimu, kad kažkur susitinkame tai paminėti, susibėgi, atšventi ir ramu. Arba kas penkmetį padarai kokį rimtesnę gimtadienio šventę. Nutikdavo ir taip, kad vasarą sukomplektuodavome kelis gimtadienius vienoje šventėje. Būdavo labai smagu, susirinkdavo daug skirtingų žmonių. O dabar gimtadienis yra grynas juodas darbas. Negaliu sakyti, kad tame nėra nė kiek džiaugsmo, žinoma, jog smagu, bet atsiradus socialiniams tinklams viskas pasikeitė. Žmonės tapo labai prieinami vienas kitam, todėl sveikina visi tave bent kiek pažįstantys žmonės. Jie visi nuostabūs, nes su jais vienokiomis ar kitokiomis aplinkybėms esu bendravusi, todėl norisi atrašyti, negaliu numoti ranka“, – DELFI prisipažįsta ji.

Donalda Meiželytė

Donalda savo 44-ąjį gimtadienį sutiks pačių artimiausių žmonių rate – su savo ir sesers šeima. Šia proga namo iš užsienio grįžta ir jubiliatės dukra.

„Vasarą gimusiems nėra taip paprasta sukviesti visus į šventę, nes tai atostogų metas, daugelis būna išvykę, todėl smagu, kad mano šeima yra vietoje. Mes dažnai susitinkame, pasidžiaugiame vienas kitu, kiek tik galime“, – džiaugiasi moteris.

Žvelgdama į praėjusius metus Donalda pastebi, kad daug savęs atidavė darbui.

„Negaliu sakyti, kad mano gyvenimas yra persmelktas rutinos, tačiau aš kiekvieną savaitgalį koncertuoju. Tai nėra dideli renginiai, dažniausiai tai būna mažos scenos. Bet man tai patinka. Man patinka justi arti žmones, kai jie yra šalia. Didelė scena manęs niekada neviliojo. Net jei šis darbas yra labai įdomus, kadangi kaskart sutinki vis naujus žmones, laikui bėgant tai savotiškai virsta rutina. Nepaisant to, mano darbas man labai patinka“, – tikina ji.

Apie asmeninį gyvenimą moteris nėra linkusi kalbėti viešai, nes, kaip sako ji, laimė mėgsta tylą.

D. Meiželytė

„Mano asmeninis gyvenimas yra aš pati. Aš gyvenu viena. Tai yra visiška pilnatvė, harmonija, esu visiškoje draugystėje su savimi, taikoje su aplinka. Aš kartais pagalvoju, kad esu tokia laiminga, jog net nepatogu. Tikrai nepatogu. Mano poreikiai yra labai minimalūs, nesu daiktų vergė, stengiuosi mažiau vartoti, man rūpi mūsų aplinka, nes visi mes esame tik dulkių smiltelės. Man pilnai laimei reikia labai nedaug. Man gera būti vienai, rytą pradėti su kava, būti ramybėje, būti visiškoje laisvėje su pasirinkimu, ką aš noriu tą dieną veikti“, – sako pašnekovė.

Nors Donalda gyvena viena, jos širdis yra užimta. Moteris pasakoja, kad gyvena pagal paprastą taisyklę: gyventi taip, kad ne smulkmenos taptų problema, o problemos taptų smulkmenomis.

„Juk mes visi tokie laikini. Nereikia nervintis dėl vienadienių dalykų. Esu laiminga. Turiu mylimą žmogų, tiesiog jis gyvena ne su manimi. Meilė širdyje yra, bet to žūtbūtinio noro, kad mylimas žmogus būtų šalia tavęs – ne. Tai egoizmas turėti, o ne būti kartu. Aš esu laiminga sutikusi žmogų, kuris suvirpino mano sielą, nesijaučiu vieniša, nes turiu absoliutų bendramintį, sielos draugą. Mes esame po ta pačia saule, o kiek kartų mums likimas duos susitikti, tiek. Ir tai yra nuostabu“, – šypsosi moteris.

Pasiteiravus, kodėl savo širdies draugą ji vis dar laiko paslaptyje, Donalda sako, kad to išmokė pats gyvenimas.

„Turiu patirties ir iš paauglystės, ir iš jaunystės. Viskas yra laikina. Tik pažiūrėkite į tas nuostabias meilės istorijas, kurios yra išeksponuojamos viešai. Suprantu, kad tą akimirką viskas yra labai gražu ir norisi apie tai šaukti visam pasauliui, bet laimė mėgsta tylą. Tą aš supratau su laiku. Gal kažkam reikia to pozicionavimo, viešumo, kad jautusi laimingi, bet juk ta laimė yra tokia intymi kiekvieno žmogaus būsena. Nežinau, gal aš neteisingai mąstau. Gal reikėjo prisidėti nuotraukų ir apie tai visiems skalambyti? Bet juk viskas taip laikina. Kam tos bereikalingo aistros?“ – svarsto pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)