Vilniaus santuokų rūmuose prieš pat praėjusių metų šventes A. Grudytė ir jos išrinktasis S. Sėjūnas susituokė po beveik 8 metus trukusios draugystės.

Tuomet poros šventė buvo kukli, todėl jiedu savo meilę įprasmino dar kartą, išskrisdami į saulėtąjį Kiprą.

Agnė Grudytė ir Saulius Sėjūnas

Romantiškoje ceremonijoje aktorė vilkėjo „MK drama queen“ ženklo dizainerių Monikos Paulikaitės ir Kotrynos Armonaitės kurtą suknelę. O meilės šventės akimirkomis socialiniuose tinkluose dalijosi ir pati nuotaka, ir jos kviestiniai svečiai. Šventėje taip pat dalyvavo žinoma renginių ir televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Kaip skelbia lrytas.lt, jaunavedžių šventė Kipre vyko visą savaitę. Teigiama, kad aktorė kartu su vyru savo bičiuliams bei artimiesiems nurodė ir aprangos kodą – kaip ir jaunieji, svečiai buvo raginami rengtis baltai.

Aktorė puikiai atpažįstama TV serialų ir lietuviško kino mėgėjams. Agnė sukūrė vieną iš pagrindinių vaidmenų seriale „Naisių vasara“ ir vaidino filmuose „Valentinas Vienas“, „Ekipažas“.

Iš Šiaulių kilusiai 32-ejų aktorei tai antroji santuoka. Iš praėjusių santykių A. Grudytė augina dukrą.

Moteris prieš keletą metų yra prisipažinusi, kad santykiai su Sauliumi jai padėjo išsigydyti praeities žaizdas. Pora susipažino per bendrus bičiulius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)